Magazin Bir Zamanlar Çukurova 22. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Yılmaz'ın yanındaki Züleyha mı?

Bir Zamanlar Çukurova 22. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Yılmaz'ın yanındaki Züleyha mı?

Paylaş
Bir Zamanlar Çukurova 22. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Yılmaz'ın yanındaki Züleyha mı?

Bir Zamanlar Çukurova 22. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Züleyha duygularını dile getiriyor. Fakat Demir, onu ve Yılmaz'ı hatta Adnan'ı bile ölümle tehdit ediyor. Öte yandan Yılmaz bankta samimi şekilde bir kadınla oturuyor. Bu kadının Müjgan mı yoksa Züleyha mı olduğu merak ediliyor.

Perşembe günleri ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova'nın 22. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Yılmaz'ın Müjgan'la yakınlaştığını gören ve buna dayanamayan Züleyha, en büyük itirafını patlatıp; Yılmaz'ı sevdiğini Demir'e söylüyor. Demir bu sözleri duyunca çılgına dönerken hem Züleyha'yı hem de Yılmaz'ı öldürmekle tehdit ediyor.

Haberin Devamı

Öte yandan fragmanda Yılmaz, bankta bir kadınla görünüyor. Demir ikiliyi basarken bu kadının Müjgan mı yoksa Züleyha mı olduğu gizemini koruyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 22. BÖLÜM İLK FRAGMANI

Hünkar boş bir arazide bulunmayı bekliyor. Demir ve beraberindekiler Hünkar Hanım'ı bulmak için yola koyuluyor. Bu krizin beraberinde Züleyha'nın da artık sinirleri bozulmuş durumda... Yılmaz'ı unutamadığını söyleyen Züleyha, Demir'e Adnan'ın onun çocuğu olmadığını itiraf ediyor.

Öte yandan Müjgan kaçırılıyor. Yılmaz'ın neler yapacağı şimdi merak konusu...

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Hünkar'ın, ömrü boyunca ayağına taş değmesin diye uğraştığı oğlu Demir Yaman eşyalarını toplayıp konağı terk ediyor. Bu acı haber karşısında yıkılan Hünkar'ın tabi ki bir planı var.

Haberin Devamı

Müjgan, saf ve koşulsuz bir sevgiyle yaklaştığı Yılmaz'ın zalim yüzünü görüyor. Kendiyle ilgili gerçeklerle ilk defa yüzleşen Yılmaz ise Müjgan için yüzük alıyor. Yılmaz'ın zalimliğiyle hayal kırıklığına uğrayan Müjgan bu şaşırtıcı sürpriz karşısında ne yapacak?

Demir, doğduğu, büyüdüğü, bu yaşa kadar hiç ayrılmadığı konaktan yıllar sonra Züleyha, oğlu Adnan ve mürebbiye Nimet ile birlikte gidiyor. Sonunda yakasını Hünkar'dan sıyırdığını düşünen Züleyha, bu fırsatı değerlendiriyor ve ipleri eline alıyor. Tabi ki bu radikal değişikliğin keyfini sürecek tek kişi o değil. Gaffur da Saniye'ye rağmen harekete geçiyor.

Hünkar, boş kalan konakta, hem şirketteki hem de çiftlikteki işleri idare etmeye koyulunca ortaya bir de Haminne krizi çıkıyor!