Magazin Bir Zamanlar Çukurova son bölümde bebek doğdu! 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Bir Zamanlar Çukurova son bölümde bebek doğdu! 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Paylaş
Bir Zamanlar Çukurova son bölümde bebek doğdu!  7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Ekrana hızlı bir giriş yapan Bir Zamanlar Çukurova'nın 6. bölümü dün akşam yayınlandı. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde genel aftan yararlanan Yılmaz cezaevinden çıkarken ilk işi Züleyha'nın yanına gitmek oldu. Sevdiği kadının doğum yaptığını gören Yılmaz neye uğradığını şaşırırken bebeğin sağlık durumu epey bir merak edildi.

Her perşembe ekrana gelen Bir Zamanlar Çukurova'nın 6. bölüm dün akşam yayınlandı. Bir Zamanlar Çukurova son bölümde Yılmaz, hapishaneden çıkıp Demir Yaman'ı öldürmek için yola çıktı. Bu sırada Züleyha'nın doğumu başladı. Büyük acılar çeken Züleyha doğumunu yaparken bebeğin sağlık durumu ise akıllarda soru işareti bıraktı.

Haberin Devamı

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA SON BÖLÜM İZLE

Yılmaz'ın öldüğünü zanneden Züleyha, sevdiği adam için dua ederken aftan yararlanan Yılmaz cezaevinden çıkıp Demir'den intikam almak istedi. Züleyha ile evlenen Demir'in, Yılmaz'a duyduğu öfkenin nedeni ise belli oldu! Demir'in Züleyha ve Yılmaz gerçeğini bilerek evlendiği ortaya çıktı. Şimdi merak edilen ise bebekle ilgili gerçeği öğrenip öğrenmeyeceği…

Son bölümde Bir Zamanlar Çukurova'da tüm dengeleri değiştirecek olan Ali Fekeli ortaya çıktı. Hangi tarafta olacağı merak edilen Fekeli, yeni bölüme adeta damgasını vurdu.

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Doğum yapan Züleyha'nın bebeğinin sağlık durumu herkes tarafından merak ediliyor. Hünkar Hanım'ın bakışlarındaki gariplik bebeğin durumunun iyi olmadığı yönünde... Fragman yayınlanır yayınlanmaz aşağıdaki linke tıklayınız.

Haberin Devamı

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 7. BÖLÜM FRAGMANI