Magazin Bir Zamanlar Çukurova Züleyha Hilal Altınbilek kimdir? Kaç yaşındadır, boyu kaç?

Bir Zamanlar Çukurova Züleyha Hilal Altınbilek kimdir? Kaç yaşındadır, boyu kaç?

Paylaş
Bir Zamanlar Çukurova Züleyha Hilal Altınbilek kimdir? Kaç yaşındadır, boyu kaç?

'Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha’sı Hilal Altınbilek, başarılı oyunculuğu ile dikkat çekiyor. Altınbilek, ATV ekranlarında yayınlanan "Bir Zamanlar Çukurova" dizisinde boy gösteriyor. Dizide en çok merak edilen karakterlerden biri de canlandırdığı Züleyha karakteri... Züleyha'yı biraz anlatalım... Ve 'Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı Hilal Altınbilek de kimmiş bakalım.

ATV'nin sevilen ve ilgiyle izlenen dizisi, "Bir Zamanlar Çukurova" her hafta yayınlanan yeni bölümüyle ayrı bir heyecana sahne oluyor. Dizinin en dikkat çeken karakterlerinden biri de, Hilal Altınbilek'in canlandırdığı, Züleyha karakteri.

Haberin Devamı

Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı...

Züleyha, Bir Zamanlar Çukurova dizisinde, Hilal Altınbilek'in canlandırdığı bir karakter. Talihin olanca güzelliği verip birazcık şansı ve kısmeti esirgediği, mütevazı, iyi niyetli ama gerektiğinde kararlı, inatçı olabilen, zeki bir genç kız Züleyha... Parada pulda gözü olmayan Züleyha'nın en büyük hayali Yılmaz'la evlenip yuva kurmak ve mutlu olmak. Ama bir gün üvey abisi Züleyha'nın hayatını mahvedecek bir adım atar. Bu adımla darmadağın olan Züleyha'nın tek çaresi Yılmaz'la birlikte Adana'ya kaçmaktır. Ama kader Züleyha'yı sınamaktan vazgeçmeyecek, onu ölümden daha zor kararlar vermek zorunda bırakacaktır.

Bir Zamanlar Çukurova son bölümde ne oldu?

Yayınlanan son bölüm yani 77. bölümde, Züleyha'nın mevlüt şerbetine eklediği uyku ilacı etkisini gösterip herkes yorgunluktan zannettiği derin bir uykuya daldı. Yılmaz ve Züleyha, onların kaderinin bir parçası olan 3 çocuğu da alıp, ellerinden alınan mutluluğa doğru yola çıktı! Bu kaçışta, küçük Adnan, anne ve babasına kavuşurken, Leyla babasından, Kerem Ali ise annesinden ayrıldı. Ancak, Züleyha ve Yılmaz, Demir ve Müjgan'ın yaptıkları onca şeyden sonra çocuklarından bir süre ayrı kalmalarına karar verdi. Herkes bu kaçışı uyandığında birer mektupla öğrendi. Fekeli, aynı anda hem oğlunu hem torununu kaybetmenin şokunu yaşarken, Demir ve Müjgan da çocuklarının yokluğunun ardından buldukları mektuplar ile büyük bir öfkeye kapıldı. Bunca zamandır, herkesin kaderini değiştiren bu aşk hikâyesi, şimdi mutlu sona doğru yola çıktı. Çukurova, gidenlerin peşini bırakacak mı? Öfke ve hayal kırıklığı dolu bir fırtına, yola çıkanları yakalayacak mı? Züleyha ve Yılmaz, 3 çocukları ile başka bir ülkede, başka bir şehirde yeni bir hayata başlayabilecek mi? Yoksa bir kaza tüm hayatları yeniden değiştirecek mi? Cevabı 78. bölümde...

Haberin Devamı

Hilal Altınbilek kimdir?

1991 yılında İzmir'de doğan Hilal Altınbilek, oyunculuk eğitimini İstanbul'da Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde aldı. Bunun yanında Çağdaş drama topluluğundan ve Ali Haydar Elçığ'dan da oyunculuk eğitimi aldı. 'Derin Sular' dizisi ile ekranlara adım atan Hilal Altınbilek, bu dizide Şükrü Özyıldız ile başrolde yer aldı.

Haberin Devamı

2013 yılında "Karagül" dizisinde Ece Uslu, Yavuz Bingöl ve Mesut Akusta ile başrolleri paylaştı. Burada 'Özlem' karakteri ile geniş kitlelerce tanındı.