Magazin Bir Zamanlar Çukurova'da bir büyük ayrılık daha!

Bir Zamanlar Çukurova'da bir büyük ayrılık daha!

Paylaş
Bir Zamanlar Çukurova'da bir büyük ayrılık daha!

atv'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da Hünkar Yaman'ın katili olan Behice'nin sonu geldi. Katil olduğu ortaya çıkan Behice Hünkar Yaman'ı öldürdüğünün itiraf ettikten sonra kendini uçurumdan aşağı attı.

ATV'de perşembe akşamları izleyiciyle buluşan TIMS&B imzalı Bir Zamanlar Çukurova dizisinde 'Behice' karakterine hayat veren Esra Dermancıoğlu diziden ayrılıyor. Bu akşam ekrana gelen bölümde Hünkar Yaman'ı öldürdüğü netlik kazanan Behice, Fekeli'ye suçunu itiraf ettikten sonra uçurumdan kendini attı.

Haberin Devamı

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Esra Dermancıoğlu'nun canlandırdığı Behice karakterinin diziye veda edeceği bir süredir gündemdeydi. Bir Zamanlar Çukurova 84. bölüm fragmanıyla birlikte Behice'nin ölüp ölmeyeceği merak konusu olmuştu.

Hünkar Yaman karakterinin 71.bölümünde ölümünün ardından Vahide Perçin hikayeye veda etmişti. Sonrasında ise Uğur Güneş, Yılmaz karakterine 78. bölümde veda etti. Şimdi ise dizide 3. büyük ayrılık gerçekleşti. Müjgan’ın halası, Hünkar’ın katili Behice intihar ederek öldü. Karakterin ayrılması bir süredir bekleniyordu. Sonunda bu konuda kapanmış oldu.

Bir Zamanlar Çukurova yeni bölüm özeti

İstanbul'dan gelen belgelerle şehir kulübünde Behice'nin üzerine yürüyen Züleyha, Müjgan'dan büyük tepki alacaktır. Halasına kızgın ve kırgın olsa da, Züleyha'nın ona hakaret ettiğini düşünüp tepki gösteren Müjgan, eline tutuşturulan dosya ile hayatının şokunu yaşayacaktır!

Haberin Devamı

Behice ise bir an önce İstanbul'a kaçabilmek için, kulüpten çıkar! Artık Müjgan da yanında olmayınca, panikleyecek ve arkasında pek çok iz bırakacaktır!

Tüm Çukurova dört bir yandan Behice'nin peşine düşecektir! Züleyha, Demir'in fevri davranacağını düşündüğü için durumdan Fekeli'yi haberdar eder. Ancak kulüpte olan biteni gören Şermin de koşarak Demir'e gidecektir! Yıllarca birbirleri ile düşmanlık eden Fekeli ve Demir bir kez daha Hünkar için aynı amaca koşacaklar! İkisi de Behice'yi bulup katil olduğunu itiraf ettirmek için yollara düşerler ama farklı yollar seçecektirler.