Kemer Bisiklet Festivali'nin gala gecesi yapıldı

Bisiklet Festivali'nin gala gecesi yapıldı

Paylaş
Bisiklet Festivali'nin gala gecesi yapıldı

Bisiklet Festivali'nin gala gecesi yapıldı

Levent YENİGÜN/KEMER, (DHA)- ULUSLARARASI Antalya Bisiklet Festivali'nin gala gecesi yapıldı.

Antalya Valiliği ve Kemer Belediyesi'nin destekleriyle Antalya Bisiklet Festivali Derneği (ANBİFED) tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenen Uluslararası Antalya Bisiklet Festivali'nin gala gecesine Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun yanı sıra meclis üyeleri Ferhan Fidan, Hasan Ali Acar ve ANBİFED Başkanı Ceyhun Altın ile bisikletliler katıldı.

Kındılçeşme'de düzenlenen gala gecesinde Meksika'dan gelen dans grubu gösteri sundu. Grup sergilediği şovlar ve danslarla davetlilere güzel bir akşam yaşattı. Meksika'ya özgü dans, şarkı ve figürleri sergileyen grup, galaya katılanlardan büyük alkış aldı.

Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, alternatif turizm amacıyla yapılan festivalin Kemer tanıtımına da katkı sağlayacağını belirterek, "Bisiklet Festivali'nin Kemer'de yapılmasından dolayı çok mutluyuz. Belediye olarak her türlü desteği veriyoruz. Farkındalık oluşturmak için yapılan festival turizme de katkı sağlıyor. Bunun bir de spor ayağı var. Sağlık için pedal çevirip, buraya kadar gelen bisikletlilere teşekkür ediyorum" dedi.

ANBİFED Başkanı Ceyhun Altın da desteklerinden dolayı Başkan Topaloğlu'na teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı