Ekonomi Bitcoin güncel fiyatları 22 Aralık Cuma 2017 (Bitcoin fiyatı, Ethereum fiyatı)

Bitcoin güncel fiyatları 22 Aralık Cuma 2017 (Bitcoin fiyatı, Ethereum fiyatı)

Paylaş
Bitcoin güncel fiyatları 22 Aralık Cuma 2017 (Bitcoin fiyatı, Ethereum fiyatı)

Bitcoin ve Ethereum fiyatları! Bitcoin ne kadar oldu? Güncel bitcoin fiyatlarındaki düşüş sürerken Bitcoin yatırımcısı bitcoin fiyatları konusunda anlık araştırmalar yapıyor. Bitcoin ne kadar oldu? 2 Aralık tarihli güncel bitcon fiyatları haberimizde. İşte bitcoin almayı planlayanların ve bitcoin yatırımcısının merakla araştırdığı bitcoin fiyatları...

22 Aralık 2017 Cuma Bitcoin fiyatları belli oldu. Bitcoin ve Ethereum ne kadar sorusu bugünlerde daha sık soruluyor. Bitcoin ne kadar? Bitcoin almak için uzmanlar ne diyor? Bitcoin kaç lira? İşte Bitcoin'deki son rakamlar...

BİTCOİN SERT ÇAKILDI


Kripto para piyasasının belirleyicisi, geçtiğimiz hafta 20 bin dolar seviyesine ulaşan Bitcoin, son günlerdeki fiyat kayıplarıyla 14 bin doların da altına inerek 13 bin 107 dolar düzeyine geriledi.

Bitcoin 219 milyar dolarlık piyasa değeriyle, toplam 1,375 adet kriptoparanın oluşturduğu 541 milyar dolarlık piyasanın yüzde 46.3ünü oluşturuyor. Kripto para piyasasında son 24 saatlik işlem hacmi ise 37.4 milyar dolar olarak kaydedildi.


Mehmet Şimşek'ten Bitcoin açıklaması


DİĞER KRİPTO PARALAR DA DÜŞÜŞE GEÇTİ


Piyasa değeri sıralamasında ilk beşte yer alan kripto para birimlerindeki günlük değişimler, Bitcoin yüzde 23.73, Litecoin yüzde 31.18, Bitcoin Cash yüzde 40.66 ve Ethereum yüzde 26.39 düşerken bu genel düşüş kriptopara piyasasının yükselen birimi Ripplea da bulaşarak kriptoparanın değerini yüzde 7.05 düşürdü.



Japon şirket, çalışanların maaşlarını Bitcoin ile ödeyecek


Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Cemil Ertem ise blockchain sisteminin ve teknolojisinin konvansiyonel para sistemlerinin alternatifi olduğunun kaçınılmaz bir gerçek olduğunu belirterek sistemin özünün tıpkı faiz ya da diğer araçlar gibi yasaklanamayacağını ancak Ponzi vb. sahtecilik ürettiği takdirde sakıncalı olacağını ve önlem alınabileceğini vurgulamıştı.


Haberin Devamı