Ekonomi Bitcoin ne kadar? Çok sert düştü

Bitcoin ne kadar? Çok sert düştü

Paylaş
Bitcoin ne kadar? Çok sert düştü

Kripto para birimi Bitcoin 13 Kasım'dan bu yana sürekli olarak düşerken dün bir günde yüzde 15 geriledi. Şimdi vatandaşlar Bitcoin'deki son durumu merak edip "Bitcoin ne kadar?" sorusunu soruyor.

Yatırımcılarına geçen yıllarda sürekli olarak para kazandıran Bitcoin son günlerde sürekli olarak geriliyor. 13 Kasım'da daha da hızlanan düşüş dün yüzde 15 seviyesini gördü. Bitcoin şu anda 4 bin 658 dolardan işlem görüyor. Kripto Para birimi 1 haftada bin 365 dolar değer kaybetti.

Haberin Devamı

Kripto paralardaki düşüş, Bitcoin'in Ekim 2017'den bu yana ilk kez 5 bin doların altını test etmesiyle hızlandı. Bitcoin 16 bin 850 dolarlık zirvesinden (Aralık 2017) bu yana sürekli değer kaybediyor. Son bir haftadır serbest düşüş yaşayan Bitcoin'deki düşüş bu hafta daha da hızlandı.

DÜN GECE SERT SATIŞ YEDİ

Bitcoin yüzde 15 değer kaybıyla 4 bin 651 dolar seviyesine geldi ve arka arkaya sekizinci günde de değer kaybederek en uzun süreli değer kaybettiği süreci gördü. Böylece Bitcoin'in toplam piyasa değeri de 80 milyar dolar kritik seviyesine indi.

Bitcoin'in değer kaybının yanında diğer kripto paralar Ethereum yüzde 13, Litecoin ise yüzde 14 düşüş yaşadı.