Sağlık Biyoenerjiyle hastalıklara savaş açın

Biyoenerjiyle hastalıklara savaş açın

Paylaş
Biyoenerjiyle hastalıklara savaş açın

Psikolojik ve fizyolojik sorunların her geçen gün arttığını belirten Biyoenerji Uzmanı Çağlar Seziş, bu problemlere çözüm olabilen biyoenerjinin panik atak, dikkat eksikliği, epilepsi, mide sorunları ve hatta otizmde olumlu sonuçlar verdiğini söyledi

Modern tıbbın bazı hastalıklarda çaresiz kalabildiğini belirten Uzm. Çağlar Seziş, biyoenerjinin bu rahatsızlıklarda yüz güldüren sonuçlar verdiğini söyledi.

Haberin Devamı

Yurt içinden ve yurt dışından birçok kişinin biyoenerjyle tedavi olmak için talepte bulunduğunu ifade eden Seziş "Uygulanan biyoenerjinin her problemde ayrı şekilde kullanılması iyileşme sürecinde büyük etki sağlıyor. Biyoenerji uygulaması sadece enerji vermeye yönelik değildir. Kişinin kendi manyetik alanını düzenleniyor ve frekansı yenileniyor" diye konuştu.

Hangi hastalık olursa olsun biyoenerjiyle yapılan tedavinin insan üzerinde psikolojik tedavi sağladığına dikkat çeken Seziş, "Küçük bir mide ağrısı bile aslında beyine giden kan akışını bozabiliyor. Manyetik alanı ve enerjisi bozulmuş gıdaların bünyemizdeki etkisi yüzünden çeşitli rahatsızlıkların baş gösterdiğini görüyoruz. Enerjisi bozuk gıdanın yaptığı tahribat, vücudumuza hem psikolojik hem de fizyolojik olarak kötü etki ediyor" dedi.

Haberin Devamı

İHA