Spor 'Biz uyarmıştık'

'Biz uyarmıştık'

Paylaş
'Biz uyarmıştık'

Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyesi Yalçın Haker, Ntvspor'a telefonla bağlanarak kulübün, UEFA Disiplin Kurulu'na sevkini değerlendirdi

Sözlerine Eurealague’de grup birincisi olarak adını yarı finale yazdıran Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nı tebrik ederek başlayan Yalçın Haker, ardından Sarı Lacivertliler'in UEFA Disiplin Kurulu’na sevkini şu sözlerle açıkladı:

"UEFA’da çeyrek finale yükseldik. Bata Borisov ve Viktoria Plzen maçlarını seyircisiz oynamak, zorunda kaldık. Plzen maçı öncesinde malum bir grup taraftarın sahte biletlerle maça gireceği duyumunu aldık. Bunu UEFA’ya ve Plzen yöneticilerine bildirdik. Bunun üzerine Plzen’de 2 tane toplantı yaptık. Duyumumuzu ilettik. Bu grup yaklaşık 150 kişilik bir gruptu. Sahte biletlerle maça girmeye çalıştılar. Güvenlik güçleri yaptığımız başvurular sonrasında sahte biletlerle maça girmek isteyen bu malum kişileri maça almadı. UEFA ve Plzen yöneticileri bize bu uyarımızdan dolayı teşekkür ettiler. Sanırım prosedür gereği disiplin kuruluna sevk edildik. Neticesini bilemiyoruz ancak Kulübümüzün aklanacak inşallah"

Lazio maçı içinse taraftarlara uyarıda bulunan Haker, "4 Nisan’da evimizde Lazio ile oynayacağımız maçta taraftarımızla buluşacağız. Herkes dikkatli olsun. Lazio maçını en iyi şekilde atlatacağız inşallah" dedi.

Haberin Devamı