Magazin 'Bizden öyle yapmamız isteniyor!'

'Bizden öyle yapmamız isteniyor!'

Paylaş
'Bizden öyle yapmamız isteniyor!'

Okan Bayülgen'in programına katılan "Bu Tarz Benim"in eski yarışmacısı Ezgi Baylar yaptığı itirafla dikkat çekti

Show Tv'de yayınlanan "Bu Tarz Benim" adlı yarışma programının ilk sezonuna kavgalar ve yarışmacıların kıyafetleri damga vurmuştu. Ünlü şovmen Okan Bayülgen de cumartesi akşamı yayınlanan Dada Dandinista programına "Bu Tarz Benim"den Ayşegül Melisa Doğan, Gizem Güler ve Ezgi Bayları'ı davet etti. Programa Ezgi Baylar'ın yaptığı "Bizden öyle yapmamız isteniyor" itirafı damga vurdu.

Haberin Devamı

Okan Bayülgen'in Star Tv'de yayınlanan programı DADA Dandinista'da keyifli anlar yaşandı. Bu Tarz Benim'in sansasyonel isimlerinden Ayşegül Melisa Doğan, Gizem Güler ve Ezgi Baylar'ı programında ağırlayan Bayülgen, şov esnasında Doğan ve Özlem Özden'in sosyal medyada da son derece ünlü olan kavgalarından birini ekrana getirdi.

"AMA BİZDEN ÖYLE YAPMAMIZ İSTENİYOR"

Bant yayını her zamanki gibi "Dur!" komutuyla kesen Okan, Ayşegül Melisa'ya dönerek, "Sen hayatı erkeklere zehir eden o kadınsın işte, kesinlikle O'sun. Bunu kadınlara karşı kustuğun zehirden anlıyorum." dedi. Ünlü komedyen yarışmacıların giyim tarzını da eleştirirken devreye giren Ezgi Baylar "Ama bizden öyle yapmamız isteniyor." dedi.

Haberin Devamı

"BİLMEZ MİYİZ CANIM, TABİ Kİ ÖYLE"

Bayülgen'in "Bilmez miyiz canım tabi ki de öyle, bunlara inanmayın yahu, televizyonda gördüğünüz şeylere inanmayın." demesi kafalarda soru işareti oluşturdu.