Magazin Bizim Hikaye 25. Bölüm fragmanı yayında! (Son bölüm izle)

Bizim Hikaye 25. Bölüm fragmanı yayında! (Son bölüm izle)

Paylaş
Bizim Hikaye 25. Bölüm fragmanı yayında! (Son bölüm izle)

Bizim Hikaye 25. bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de her perşembe günü yayınlanan ve sevilerek takip edilen Bizim Hikaye'nin yeni bölümünde Filiz'in başının dertte olduğunu görüyoruz. Filiz'in evine gelip elmas isteyen şahıs polis tarafından yakalanıyor fakat polis mi yoksa o hırsız mı ölüyor merak konusu oldu. Gözler Bizim Hikaye'nin 25. bölümünde bakalım neler olacak? İşte yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti...

FOX TV'de yayınlanmadan önce büyük bir ses getiren Bizim Hikaye 25. bölüm fragmanı yayınlandı. Bildiğiniz üzere Bizim Hikaye'nin son 24. bölümünde Yeliz karakterini canlandıran Nilay Duru, cinayete kurban giderek diziden ayrıldı. Hazal Kaya, Burak Deniz ve Reha Özcan’ın başrollerini paylaştığı dizide Yeliz karakterini canlandıran Nilay Duru, ekibe kısa bir süre önce katılmıştı. Bizim Hikaye'nin yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise Filiz'in başının dertte olduğunu görüyoruz.


BİZİM HİKAYE 25. BÖLÜM FRAGMANI

Bizim Hikaye 25. bölüm fragmanı FOX TV'de yayınlandı. Yeni bölüm 15 Mart Perşembe akşamı saat 20.00'de izleyicisi ile buluşacak.




Elmasların Filiz'de olduğunu iddia ediyor...

FOX TV BİZİM HİKAYE TÜM BÖLÜMLER

BİZİM HİKAYE 24. SON BÖLÜMDE NELER OLDU


Fikri’nin ameliyattan sağlam bir şekilde çıkmasıyla Elibol Ailesi’nin üstündeki kara bulutlar biraz dağılmış gözükmektedir. Fakat tam bu sırada Yeliz’in Zeynep’e veda ederek ortadan kaybolması ve başına gelenlerle aslında daha sıkıntılı bir döneme girilecektir. Fikri ise bir kez daha kefeni yırtmanın keyfiyle kendisinin Allah’ın sevdiği kulu olduğuna kesin kanaat getirmiştir. Bu sırada hikayesine ilgi gösteren bir muhabir ile bir maceranın içine dalar.

Barış ile Filiz arasındaki duvar Barış’ın aldığı kararları ciddi şekilde etkilemeye başlar. Bu durum Hülya ile yakınlaşmasına ve ileride pişman olacağı şeyler yapmasına sebep olur. Tüm bunlar olurken annesinin yaşananlar için babasından özür dilemesini istemesi de eklenince Barış iyiden allak bullak olur. Babasıyla olan görüşmesinde öğrendikleriyle hayatı iyiden karmaşık hale gelir.

Bir telefonla işini kaybeden Filiz güzel bir sürprizle kuru temizlemecide yeni bir iş bulur. Tufan’a olan tavrı devam eden Tülay bu süreçte Filiz’in en büyük destekçisidir. Dengesiz tavırlarıyla Esra da dahil olmak üzere herkesin sabrını taşırmaya başlayan Hikmet; Esra’ya çocuk olmadığını kanıtlamanın derdiyle sonunu kestiremediği tehlikeli bir yola girer. Bu yolun sonunda ise Asım’ın Esra ile kendisine hazırladığı korkunç son vardır.

Haberin Devamı