Magazin 'Bizim ismimiz 'Tımarhane' oldu'

'Bizim ismimiz 'Tımarhane' oldu'

Paylaş
'Bizim ismimiz 'Tımarhane' oldu'

İrem Derici dördüncü yılına giren müzik kariyerini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Derici yaptığı duygusal paylaşımda fanlarını da unutmadı: 'Biz ‘Fan’ kelimesini sevmedik. Bizim ismimiz 'Tımarhane' oldu' diye belirtti

Müzik yolculuğu bundan dört yıl önce 9 Kasım’da başlayan İrem Derici, çıkardığı ilk singleın kapağını sosyal medya hesabından paylaştı ve duygularını takipçilerine aktardı.

Yaptığı paylaşımda fanlarını da unutmayan, dobralığıyla magazin gündeminde dikkat çeken Derici hesabından şunları yazdı:

“9 kasım 2012 beni damarınıza sokup canınıza katmanızın 4. yılı bugün. Şu dakika, şu an… Melih Kibar’ın emaneti “Bensiz yapamazsın” ile bir yola baş koydum. Çok çalıştım, hep şeffaf oldum, gün be gün bütün delileri topladım etrafımda, b.ktan bir klişedir ‘Aile olduk’ demek ama olduk mu? Olduk! ‘Fan’ kelimesini sevmedik, insanlar birbirini tanıyıp suç ortağı olduktan sonra arkadaş olurlar, dostluğa bağlar mevzu. O yüzden bizim ismimiz ‘Tımarhane’ oldu. Her deli bir diğerini gördüğünde çomağını sakladı. Nice 44’lerimize olsun o zaman benim canım sorunlularım, hasarlı kıymetlilerim. Tımarhane olarak bu albüm kapağını çeken Nihat Odabaşı delisine de bir selam çakalım o zaman. Benimkiler, sizi de deli gibi seviyorum! Yola devam ederken dahil olanlar, vazgeçilmezler…”


Haberin Devamı