Gündem BJK Plaza'da 2 kafe yandı

BJK Plaza'da 2 kafe yandı

Paylaş
BJK Plaza'da 2 kafe yandı

Beşiktaş Akaretler'de bulunan BJK Plaza içerisinde bulunan 2 kafede henüz belirlenemeyen bir sebeple yangın çıktı

Beşiktaş Akaretler Süleyman Seba Caddesi BJK Plaza içinde bulunan Beyrut ve Al Jamal kafede saat 03.00'da yangın çıktı. Henüz nedeni belirlenemeyen yangında, alevler kısa sürede iki kafeyi de sardı.

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen Beşiktaş itfaiyesi yangına müdahalede yetersiz kalınca Şişli ve Mecidiyeköy’den takviye itfaiye ekipleri istendi.

Kafelerde ara ara patlama sesleri duyulurken sanayi tüplerinin patlamaması için itfaiye ekipleri yoğun bir şekilde çalıştı. Bazı vatandaşlar yangını korkulu gözlerle evlerinden izlerken bazı vatandaşlar da cep telefonuyla yangını görüntülemeye çalıştı.

Yangın çevrede büyük panik yaratırken itfaiye ekipleri yangını yaklaşık 1 saatte kontrol altına aldı. Bir vatandaş yangını görür görmez itfaiyeye haber verdiğini ve alevlerin on dakika içinde yükseldiğini söyledi.

Beşiktaş Spor Kulubü eski başkanı Serdar Bilgili’nin de olay yerine gelmesi dikkat çekti. Habercilere görüntü vermek istemeyen Bilgili arabasına binerek olay yerinden ayrıldı. Yangının çıkış nedeni henüz belirlenemezken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DHA

Haberin Devamı