Bilim - Teknoloji Black Ops 4, 15 farklı haritayla geliyor
Paylaş
Black Ops 4, 15 farklı haritayla geliyor

Activision ve Treyarch işbirliğiyle geliştirilen Call of Duty Black Ops 4 hakkında bazı yeni detaylar ortaya çıktı. İşte oyunun çıkışında yer alacak olan haritalar

Hali hazırda ön siparişte bulunan Call of Duty Black Ops 4, eğer büyük bir aksilik çıkmazsa 12 Ekim’de raflardaki yerini almış olacak. PC, PlayStation 4 ve Xbox One için eş zamanlı olarak yayınlanacak olan oyun, hikaye modu içermeyen ilk Call of Duty oyunu olma özelliğine de sahip.

Haberin Devamı

Hatırlanacağı üzere Treyarch, Call of Duty Black Ops 4’ün geliştirme aşamasında yeterli zaman olmadığı için, hikaye modunu es geçtiklerini açıklamıştı. Elbette bu açıklama oyun severleri tatmin etmedi. Zira Activision tarafından kurulan sistemde, CoD oyunları için 3 farklı stüdyo sırayla çalışıyor. Bu da her bir oyun için 3 senelik zaman diliminin olduğu anlamına geliyor.

Dolayısıyla Activision ve Treyarch muhtemelen hikaye modu olmadan CoD oyununun ne kadar satacağını merak ettiler. Black Ops 4’te bu alandaki kobay oldu.

Sonuç olarak Black Ops 4 tamamen multiplayer ağırlıklı bir oyun olarak karşımıza çıkacak. Peki oyunda hangi haritalar yer alacak? Bu sorunun yanıtı geçtiğimiz gün ortaya çıktı. Black Ops 4’te 11’i yeni olmak üzere toplamda 15 harita yer alacak. Listeye aşağıdan göz atabilirsiniz.

Haberin Devamı

Yeni Haritalar

Arsenal

Contraband

Frequency

Gridlock

Hacienda

Payload

Seaside

Icebreaker

Morocco

Militia

Eski Haritalar

Firing Range

Jungle

Slums

Summit

Sonradan Eklenecek Haritalar

Nuketown

iPhone X ve iPhone Xs kamera karşılaştırması