Bilim - Teknoloji BlackBerry Z10'ün kamerası kötü mü?
Paylaş
BlackBerry Z10'ün kamerası kötü mü?

Yeni BlackBerry Z10'un tanıtılmasının üzerinden 24 saat bile geçmeden, ilk şok bu testlerde yaşandı!

BlackBerry'nin eski cepleri, kameralarının başarısızlığıyla tanınıyor. Yeni BlackBerry Z10'un düşük ışıktaki performansı yeterince iyi mi?

Haberin Devamı

Şu anki üst seviye ceplerin kameraları, düşük ışık performansı konusunda önemli aşamalar kaydetmiş durumdalar. Aydınlatmanın yetersiz olduğu yerlerde Galaxy S3, Lumia 920 ve iPhone 5 ile flaşı kullanmadan fena sayılmayacak fotoğraflar çekmeniz mümkün. Ancak BlackBerry Z10'un kamerasıyla yapılan ilk testler, cihazın düşük aydınlatmada tüm bu cihazların gerisinde kaldığını gösteriyor.

Lumia 920, iPhone 5 ve Galaxy S3 ile çekilen aynı kare, Z10'da neredeyse hiç görünmüyor. Lumia 920'nin etkileyici düşük ışık performansı ise diğer ceplerin önüne geçiyor. Z10'un "" ayarının da bir işe yaramadığı söyleniyor. Bu testi yapanlar, Z10'un kamerasının 4 senelik ceplerdekiyle eş olduğunu düşünüyorlar. Aşağıda ise tarafından yapılan bir karşılaştırmayı görebilirsiniz.

Haberin Devamı

Z10'un kamerasıyla yapılacak diğer testler, cihazın kamerasıyla ilgili diğer detayları ortaya çıkaracak. Ancak cihazın düşük ışık yeteneklerinin yüksek olmadığı şimdiden belli gibi.

Resimlerle: En aptalca 10 cep telefonu ismi!

Kaynak: CHIP Online