Kültür - Sanat Blade Runner 2049’dan kamera arkası görüntüleri yayınlandı!
Paylaş
Blade Runner 2049’dan kamera arkası görüntüleri yayınlandı!

Harrison Ford ve Ryan Gosling’li Blade Runner 2049 filminin kamera arkası görüntüleri yayınlandı. Görünen o ki harika bir film bizleri bekliyor!

1982 yılında Ridley Scott‘un Philip K. Dick’in 'Do Androids Dream of Electric Sheep?' adlı romanından sinemaya uyarladığı Blade Runner; olay örgüsünün karmaşık oluşuyla ve çekildiği zamana göre farklılık yaratan muazzam sinematografisiyle sinema tarihine adını altın harflerle yazdırdı. Yıllar geçmesine rağmen unutulmayan Blade Runner, 35 yıl aradan sonra yeni bir devam filmiyle izleyici karşısına çıkacak.




İsmi Blade Runner 2049 olarak belirlenen filmin yönetmenliğini Prisoners, Sicario ve Arrival gibi filmlerden tanıdığımız Denis Villeneuve üstleniyor. Ridley Scott’ın bu kez yapımcı kimliğiyle yer aldığı filmin oyuncu kadrosunda ise başrollerdeki Harrison Ford ve Ryan Gosling‘in yanı sıra Robin Wright, Dave Bautista, Ana de Armas, Sylvia Hoeks, Carla Juri, Mackenzie Davis, Barkhad Abdi ve Jared Leto gibi isimler yer alıyor.

Blade Runner’ın 30 yıl sonrasında yaşananları izleyiciye aktaracak olan film, Deadpool’un açtığı yoldan ilerleyerek R-Rated yani 17+ olarak vizyondaki yerini alacak.

Filmin yönetmeni Denis Villeneuve’ün oldukça iddialı açıklamalar yaptığı Blade Runner 2049, ülkemizde 6 Ekim‘de vizyona girecek



Haberin Devamı