Bilim - Teknoloji BMW’den 40 bin TL’lik bisiklet: Exploro
Paylaş
BMW’den 40 bin TL’lik bisiklet: Exploro

Alman otomobil üreticisi BMW, yüksek performanslı şehir bisikleti Exploro için İtalyan bisiklet üreticisi 3T ile ortaklık kurdu. Peki yaklaşık 40 bin TL’lik Exploro neler sunuyor? Onur Binay/posta.com.tr

Daha sıcak aylar için BMW, İtalya'nın önde gelen bisiklet üreticilerinden 3T ile iş birliğine giderek Exploro adlı bisikleti geliştirdi.

Haberin Devamı

Exploro'nun en dikkat çekici özelliği, aerodinamik, karbon gövdeye ve dünyanın en hafif karbon areo kranklarına sahip olması. BMW ve 3T, bu bisikleti her türlü koşula uygun bir şekilde geliştirdi.

İki Fulcrum alaşımlı jant, koşullar ne olursa olsun geniş kavrama ve hız sağlamak için dirençli Schwalbe One Speed ​​lastiklerle birlikte çalışıyor ve yalnızca Shimano GRX grup seti tarafından tamamlanıyor. Bu lastikler dağ yollarında veya şehirde rahatlıkla kullanabiliyor. Keskin hatlara sahip olan bisiklet, Brooks marka özel bir deri kulp ve yine Brooks marka deri bir seleyle geliyor.

BMW Lifestyle bölüm başkanı Gaston Streiger, “3T bizim için doğal bir seçimdi, çünkü 3T Exploro modeli, müşterilerimize performansı, lüksü ve bisiklete binme keyfini birleştiren mevcut en iyi bisiklet” diyor.

Haberin Devamı

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan 3T Kurucusu ve CEO'su Rene Wiertz, özel bir bisiklet için BMW ile iş birliği yapmaktan için memnun olduklarını belirtti.

Exploro, mavi ve gri olmak iki farklı renk seçeneği ile satın alınabiliyor. 3T'nin resmi internet sitesi üzerinden satın alınabilen Exploro'ya sahip olabilmek için 5.500 euro (yaklaşık 39.500 TL) ödeme yapmanız gerekiyor.