Spor Boateng: Mandela elimi sıktı ve 'Kızım seninle evlenmek istiyor' dedi

Boateng: Mandela elimi sıktı ve 'Kızım seninle evlenmek istiyor' dedi

Paylaş
Boateng: Mandela elimi sıktı ve 'Kızım seninle evlenmek istiyor' dedi

Ganalı futbolcu Kevin-Prince Boateng, 2010'da Güney Afrika'da düzenlenen Dünya Kupası sırasında Nelson Mandela'yla olan buluşmasını anlattı. Boateng, Mandela'nın hayatta tanışmak istediği üç kişiden birisi olduğunu anlattı

Las Palmas formasını giyen Kevin-Prince Boateng Guardian'a konuştu. Mandela'yla olan buluşmasını anlattı.

"Tanışmak istediğim üç kişi vardı: Michael Jackson, Muhammed Ali ve Nelson Mandela" diyen Boateng, Mandela'yla tanışmasını şöyle anlattı:

"Tarif etmesi çok zor. Müthişti. Mandela sadece haklarını savunduğu için 27 yıl hapis yatmış birisi olarak, içinde hiç öfke olmadan karşımda oturuyordu. Belki bütün dünyaya öfke duyabilirdi ama duymuyordu. Sakindi ve gelen herkesi selamlıyordu. İnsanları da sakin hissettiriyordu. Adeta parlıyordu. Film gibiydi. Orada oturan sanki bir melekti."


'ÖZÜR DİLERİM, BİR SEVGİLİM VAR'


Boateng, aralarında yaşanan diyaloğu da aktararak, "Aramızdaki buzu neyse ki o kırdı. Dünya Kupası zamanıydı ve insanlar bana büyük ilgi gösteriyordu. Odaya girdik. Bize 'merhaba' dedi ve elimi sıktı. Kendisine yaklaştırdı ve "Kızım seninle evlenmek istiyor' dedi. Ben de ona, "Özür dilerim ama bir sevgilim var" dedim. O da, "Hayır ama benim kızım daha güzel" dedi. Herkes gülüyordu. Ne yazık ki çok fotoğraf çekemedik çünkü flaşlar onun gözlerine zarar veriyordu" diye konuştu.


Haberin Devamı