Spor Bobo yol ayrımına geldi

Bobo yol ayrımına geldi

Paylaş
Bobo yol ayrımına geldi

Beşiktaş'la yola devam etmek için çabalayan ancak randevu alamayan Bobo, Türkiye'de kalmayı hedefliyor

Siyah-beyazlı kulüp ile Bobo'nun yolları ayrılıyor. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek olmasına karşın yenileme teklifi alamayınca kendisi girişimde bulunan, ancak bunda da başarılı olamayan Brezilyalı golcünün yuvadan uçmasına kesin gözüyle bakılıyor.

7'si ligde, 4'ü Türkiye Kupası'nda, 4'ü de Avrupa Ligi'nde (ön eleme dahil) olmak üzere bu sezon kaydettiği 15 golle Kartal'ın en skorer oyuncusu olan sambacıya adeta kapı gösterildi..

İSTENMEYEN ADAM OLDU

Durumu hakkında başkan Yıldırım Demirören ile görüşmek isteyen ve sürekli çeşitli bahanelerle karşılaşan Bobo da siyah-beyazlı kulüpten umudunu kesti.

Özellikle Almeida'nın transferinin ardından gözden düşen Brezilyalı yıldız, devre arası kampına bile son anda dahil edilmişti. Teknik direktör Schuster'in gelişi ile 'istenmeyen adam' konumuna düşen sambacının kariyerine Türkiye'de devam etmek istediği öğrenildi.

İlk tercihi İstanbul olan Bobo'nun, bu isteğini gerçekleştiremezse Anadolu'ya da gidebileceği belirtildi.

Beşiktaş'ın yol ayrımına geldiği Bobo, Antalya maçlarında adeta coşuyor. Siyah-beyazlı forma ile 10 kez Antalya karşılaşmasına çıkan Brezilyalı santrfor, 11 gole imza attı. 2006-07'de 4-4 biten maçta hat-trick yapan sambacı, bu sezon ilk yarıda 2-1 tamamlanan müsabakada da 2 gol atmıştı.

Haberin Devamı