Advertorial Böbrek yetmezliğine müjde
Sponsorlu

Böbrek yetmezliğine müjde


Paylaş
Böbrek yetmezliğine müjde

Herbalist Ahmet BEKTAŞ açıklıyor

Ahmet BEKTAŞ, böbrek yetmezliği ile ilgili formülasyonunu gerçekleştirdiği Nefromaxbitkisel-besinsel gıda takviyesinin böbrek yetmezliği probleminde muadili olmayan bir destek seti olduğunu ve kullanıcılarının çok yüksek oranlarda gelişme kaydettiğini belirterek; vücuttan fazla sıvıyı ve kandan atık ürünleri uzaklaştıramayan böbreklerin eski haline dönebilmesinde büyük bir açılıma ulaşıldığını ifade etti.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın | Canlı Destek için tıklayınız

Herbalist BEKTAŞ, uzun zamandır üzerinde çalışılan ürünün, ülkemizde ve dünyada böbrek yetmezliği çeken, diyalize giren, girme aşamasında olan bütün insanlarımızın istifadesine sunulduğunu söyleyerek “Nefromax, rahatsızlığın derecesine bağlı olarak; 3 ile 4 ay arasında bir sürede, disiplinli ve düzenli kullanmak usulü ile hayatın normalleşmesi noktasında büyük katkı sağlayacaktır” dedi.

Bu çalışmanın ortaya çıkmasında Türkiye’de ki sekiz milyon böbrek yetmezliği problemi yaşayan insanımızın huzura kavuşması için büyük emek sarf eden herbalist Ahmet BEKTAŞ; Yalnızca %20 oranında diyaliz imkanı bulan muhataplar ile birlikte bundan mahrum olan diğer insanlarımızın da büyük bir fırsat ile karşı karşıya olduklarını ifade etti.

Diğer yandan; Herbalist Ahmet BEKTAŞ yaptığı açıklamada “Çalışmalarımız, tamamen bilimin ışığında, tıbbın ve alternatif tıbbın bütün imkanları ve donelerini kullanılarak uzun uğraşlar sonucu gerçekleşmektedir Yıllar süren araştırmalarını bir büyük heyecan ve destek ile bizimle paylaşan kıymetli herbalist arkadaşlarımıza halkımız ve tüm böbrek yetmezliği hastaları adına şükranı borç biliriz.

Ayrıntılı bilgi için tıklayın | Canlı Destek için tıklayınız.

Nefromax nedir ? Nefromax'ın içerisinde neler vardır ? Nefromax Dializden Kurtarırmı ? Nefromax nasıl kullanılır ? Kimler Nefromax Kullanabilir ? Kimler bu ürünü öneriyor ? Aklınıza takılan bütün sorular için www.nefromax.com u tıklayabilirsiniz.

DETAYLI BİLGİ İÇİN

Web Site Adresimiz : www.nefromax.com
Email : bilgi@nefromax.com
Danışma ve Sipariş Hattımız : 0212 579 20 00

AYRINTILAR İÇİN...

İLANDIR