Bodrum Bodrum Edebiyat Atölyesi günleri başladı

Bodrum Edebiyat Atölyesi günleri başladı

Paylaş
Bodrum Edebiyat Atölyesi günleri başladı

Bodrum Edebiyat Atölyesi günleri başladı

BODRUM Belediyesi ve Edebiyat Atölyesi Dergisi iş birliğiyle düzenlenen 13 Eylül- 2 Ekim arasında gerçekleşecek 'Bodrum Edebiyat Atölyesi Günleri' başladı.

Bodrum Edebiyat Atölyesi Günlerinin ilk günü, Turgutreis Şevket Sabancı Kültür Merkezi'nde Latife Tekin'in 'Edebiyat Üzerine' söyleşisiyle başladı. Sanatsever birçok vatandaşın katıldığı söyleşide, yazar Latife Tekin birbirinden değerli bilgi ve birikimlerini, anılarını katılımcılarla paylaştı. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras da söyleşiye katılanlar arasında yer aldı.

Söyleşinin sonunda konuşan Başkan Aras, Bodrum'un kendini kültür ve sanatla ifade etmesi gerektiğini ve Bodrum'da sanatın usta isimleriyle aynı coğrafyayı paylaşmanın büyük bir şans olduğunu dile getirdi. Etkinlik, söyleşinin ve Başkan Aras'ın konuşmasının ardından Latife Tekin'e çiçek takdimiyle sona erdi. Bodrum Edebiyat Atölyesi Günleri bugün saat 19.00'da Umurça Parkı'ndaki Nazım Hikmet Kütüphanesi içerisinde şiir atölyesi ile devam edecek. Atölyeye ünlü şair Haydar Ergülen eşlik edecek.

BODRUM (Muğla), DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı