Magazin Bodrum Masalı'nda büyük hesaplaşma gerçekleşiyor!

Bodrum Masalı'nda büyük hesaplaşma gerçekleşiyor!

Paylaş
Bodrum Masalı'nda büyük hesaplaşma gerçekleşiyor!

Bodrum Masalı 27. Bölüm 2. Fragmanı yayında! Bora'nın planıyla Maya Bodrum'a geliyor; Yıldız ile Faryalı arasındaki büyük hesaplaşma gerçekleşiyor!

Bodrum Masalı 27. Bölüm 3. Fragmanı yayında! Aslı ile Faryalı, baba-kız olduklarını öğrendikten sonra tüm problemleri aşmaya çalışırlarken, Maya Bodrum'a gelir! Bodrum Masalı, heyecan dolu yeni bölümüyle 12 Mart Pazar akşamı 20.00'de Kanal D'de!

Aslı, babasının Faryalı olduğunu öğrendikten sonra zor günler geçirir. Bu süreçte yardımına Ateş, Kelebek ve Su koşar. Yıllar sonra yeniden aşık olan Yıldız ise tüm yaşadıklarını ardında bırakıp Faryalı ile ilişkisine devam etmek istese de Bora planını devreye sokar.




BODRUM MASALI EN SON BÖLÜMDE NE OLDU?


Faryalı ile Kelebek’in konuşması eski defterleri yeniden açıyor. Kelebek, Aslı’nın babasının Faryalı olduğunu öğreniyor!

Faryalı’daki durgunluğu fark eden Yıldız, soluğu Süha’nın yanında alır. Faryalı’nın düşünceli duruşu, herkeste merak konusu olurken, Kelebek ağabeyi ile yüzleşmek ister. Ağabey kardeşin yüzleşmesi, gizli kalanları ortaya çıkarır. Aslı’nın annesinin Maya olduğunu öğrenen Kelebek, babasının da Faryalı olduğunu öğrenir.


Bodrum Masalı 26. Bölüm Fragmanı


Faryalı’yı takip eden Ateş de gerçeklerden kaçamaz. Öğrendiği gerçek ile zor günler geçiren Ateş, bunu Aslı’ya nasıl açıklayacağını düşünür. Bu durumu Aslı’dan gizlemek istemeyen Ateş, doğru zaman için bir plan yapmak zorunda kalır.

Aslı ailesini aramaya devam ederken, Faryalı’nın tavırları dikkatini çeker. Herkesin merakla beklediği haber ne olacak? Bora, Faryalı’yı Bodrum’dan gönderebilecek mi? Aslı, babasının Faryalı olduğunu öğrenecek mi? Gerçeği öğrenen Kelebek, bununla başa çıkabilecek mi?

Haberin Devamı