Dünya Bodrum tatiline gelen lider isyanla karşılaşıyor

Bodrum tatiline gelen lider isyanla karşılaşıyor

Paylaş
Bodrum tatiline gelen lider isyanla karşılaşıyor

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yaz tatillerini geçiren yabancı liderlerin büyük bölümü halk ayaklanmasıyla karşı karşıya kaldı

Tunus Cumhurbaşkanı Zeynel Abidin bin Ali, Ürdün Prensi El Hassan ve Libya lideri Albay Muammer Kaddafi'nin oğulları Bodrum'da lüks yatlarda geçirdikleri tatillerden sonra şimdi halk ayaklanmasını bastırmaya çalışıyor.

Geçen yaz eşi Leyla Al Tarablusi ve çocukları ile Bodrum'da bir hafta tatil ve mavi yolculuk yapan Tunus Cumhurbaşkanı Zeynel Abidin Bin Ali, iktidarı terk etmek zorunda kaldı. Ürdün prensleri El Hassan, Ali bin Nayef ve eşi Prenses Reema Nayef benzer bir isyanla karşı karşı kaldı.

Libya lideri Albay Muammer Kaddafi'nin iki oğlu Mutaassım Bilal Kaddafi ile Hannibal Kaddafi Bodrum'da "Happy Dolphin" isimli lüks motor yatta temmuz sonunda sevgilileriyle tatil yaptı.

Oğul Kaddafiler kendilerini görüntülümek isteyen basın mensuplarıyla adeta köşe kapmaca oynadı. Kaddafi ailesi de şimdi zor günler yaşıyor.

Bodrum'da son birkaç yıl içerisinde tatil yapan dünya liderleri arasında Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, Kazakistan Cumhurbaşkanı Nur Sultan Nazarbayev, Lübnan Başbakanı Fuad Siniora, Burkina Faso'nun Cumhurbaşkanı Blaise Compaore ve Romanya Başbakanı Calin Popescu Tariceanu bulunuyor.

Haberin Devamı

Yaşar ANTER - BODRUM, DHA