Gündem Boğazından bıçaklayıp bileziklerini çaldılar

Boğazından bıçaklayıp bileziklerini çaldılar

Paylaş
Boğazından bıçaklayıp bileziklerini çaldılar

Konya'da genç bir kadının boğazını, göğsünü ve bacağını bıçaklayan saldırgan, kadının kolundaki 6 bileziği alıp kayıplara karıştı

Konya'da 20 yaşındaki Mehri Teke'yi sokak ortasında boğazından, göğsünden ve bacağından bıçaklayan saldırgan, kadının kolundaki 6 bileziği alıp kayıplara karıştı. Genç kadın hasteneye kaldırılarak tedavi altına alınırken, polis saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Olay, Karatay ilçesinde saat 12.30 sıralarında meydana geldi. Kayınvalidesini ziyaret eden evli 20 yaşındaki Mehri Teke, kendi evine gitmek üzere otobüse bindi. Tekineller Sokak'ta otobüsten inen Mehri Teke'ye arkasından yaklaşan ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kişi bıçakla saldırdı.

'ÖLÜYORUM ANNE' DİYE YARDIM İSTEDİ

Genç kadını 2 kez boğazından, göğsünden ve bacağından bıçaklayan saldırgan kolundaki 6 bileziği alarak kaçtı. Kanlar içerisinde yerde kalan Mehri Teke cep telefonuyla annesini arayarak 'Otobüs durağındayım. Bıçaklandım ölüyorum anne' diyerek yardım istedi. Annesinin çağırdığı ambulansla Konya Numune Hastanesi'ne kaldırılan Mehri Teke tedavi altına alındı.

Haberin Devamı

Hayati tehlikesi bulunan genç kadının polise, "Benimle aynı otobüsten inen 25-30 yaşlarında bir erkek otobüsten inip evime gittiğimde beni bıçaklayarak kolumdaki bilezikleri aldı" şeklinde ifade verdiği öğrenildi. Polis kaçan saldırganı yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı.

Özgür SARI / KONYA - DHA