Serik Boğazkentli taksiciler seçim yaptı

Boğazkentli taksiciler seçim yaptı

Paylaş
Boğazkentli taksiciler seçim yaptı

Boğazkentli taksiciler seçim yaptı

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- ANTALYA'nın Serik ilçesindeki SS 306 nolu Boğazkent Taksiciler ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nin genel kurulunda yapılan seçimde Hüseyin Ay, yeniden başkan seçildi.

Boğazkent'teki bir düğün salonunda yapılan seçimli genel kurula Serik Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Sedat Karagöz, Esnaf ve Sanatkarlar ve Sanatkarlar Odası Başkanı Recep Savaş, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Bayar Savran, Serik ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Gülaydın, Serik Taksiciler Kooperatifi Başkanı Arif Seyrek, Belek Taksiciler Kooperatifi Başkanı Ahmet Karakoyun, Kadriye Taksiciler Kooperatifi Başkanı Abdullah Kocabıyık ve taksiciler katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından İdlib'de şehit düşen askerler için Kuran-ı Kerim okundu. Divan heyetinin seçiminin ardından kooperatifin yönetim ve denetim raporları ile gelir-gider bilançoları okundu. Gündemde yer alan maddelerin oy birliği ile kabul edildiği genel kurulda, taksicilerin 600 lira olan yıllık aidatlarının, 720 lira olması kararlaştırıldı.

Tek listenin katıldığı seçimde 105 üyesi bulunan kooperatifin başkanı Hüseyin Ay yeniden seçildi. 3 yıllığına yeniden başkanlığında seçilen Hüseyin Ay'ın yönetim kurulunda Erbay Aydın, İbrahim Çırpı, Muhittin Önal ve İsmail Karadeniz yer alırken, denetim kuluna ise İbrahim Tosun ve Faruk Küçükkurt seçildi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı