Ekonomi Bol ödüllü ve çok sevilen bir marka

Bol ödüllü ve çok sevilen bir marka

Paylaş
Bol ödüllü ve çok sevilen bir marka

Toyzz Shop olarak çocuklarımızın gelecekte daha sağlıklı ve mutlu bireyler olabilmeleri için tüm güçleriyle çalışmaya devam ettiklerini söyleyen Toyzz Shop Pazarlama Grup Müdürü Didem Özgüven, bu yıl hedeflerinde yüzde 15 üzerinde bir büyüme sağladıklarını söyledi

✔ Toyzz Shop’da işler nasıl gidiyor?

Türkiye’de yaklaşık 750 Milyon Dolar’lık bir oyuncak pazarı mevcut. Toyzz Shop olarak Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği’nin (AYD) tarafından her yıl gerçekleştirilen “Türkiye’nin 1 Numaralı Markaları” araştırmasında “Bebek Ürünleri - Oyuncak” kategorisinde iki yıl üst üste “Türkiye’nin Bir Numaralı Oyuncak Markası” seçildik. Markamızı daha da ileriye taşımak ve daha iyi hizmet verebilmek için sürekli değişen, dönüşen yatırım yapan yapımız ile çalışmalarımıza devam ediyoruz.

1.650’nin üzerinde çalışanımız ile Türkiye genelinde 47 şehirde ve KKTC’de modern oyuncak mağazacılığı anlayışına sahip toplam 190 mağazamız var. Avrupa’nın en büyük oyuncak mağazalarından Toyzz Shop XL Brandium mağazamızı 23 Nisan öncesinde açtık. Mağazanın gerçek sahibi olan çocuklar tarafından gerçekleştirilen bu açılış büyük ses getirdi. Temmuz ayında, 2007 yılında açılan Toyzz Shop İstinyePark mağazamızı 10. yılı şerefine yeniledik. Zorlu AVM açıldığı ilk günden bu yana danışmada en çok sorulan mağazanın Toyzz Shop olduğunu öğrendik. Müşterilerden gelen bu talebi değerlendirdik ve Ağustos’ta 500 metrekare alanda yüzlerce çeşit ürün sunan Toyzz Shop Zorlu mağazasını hizmete sunduk.



✔ 2018 için beklentileriniz?

Toyzz Shop olarak çocuklarımızın gelecekte daha sağlıklı ve mutlu bireyler olabilmeleri için tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. 2018 yılında da yatırımlarımıza devam edeceğiz. Bu yıl hedefimizin yüzde 15 üzerinde bir büyüme sağladık, 2018 yılı için de benzer bir büyüme beklentimiz var.

✔ Yatırım öncelikleriniz neler olacak?

Anadolu’ya en çok yatırım yapan markalardan biri olarak, henüz mağaza açmadığımız illerimizde çalışmalarımız devam ediyor. Anadolu’da yatırımlarımız devam ederken üç büyük ilimizde de büyümeye devam ediyor olacağız. Bunun yanı sıra çocukları mutlu edecek ve gelişimlerine katkıda bulunacak projeleri hayata geçirmeye özen gösteriyoruz. Yeni neslin teknolojiye olan ilgisi nedeniyle sürekli on-line’a yatırım yapıyoruz. İyiliğin ve sevginin paylaştıkça artan kavramlar olduğunun, hayvan ve doğa sevgisinin önemini çocuklara aşılamak için HAYTAP’la birlikte gerçekleştirdiğimiz projemiz ile bugüne dek Türkiye’de genelindeki pek çok barınak ve hayvan bakım evlerine ihtiyaç yardımı yaptık. Okul alışverişlerinin yoğun olarak yapıldığı Ağustos - Eylül ayında ise Disney & Toyzz Shop işbirliği ile “Türk Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) yararına bir kampanya gerçekleştirdik. Kampanya kapsamında 15 Ağustos – 30 Eylül tarihleri arasında Toyzz Shop mağazaları ve toyzzshop.com’dan satın alınan her Disney karakterli okul ve kırtasiye ürünü için, Disney ve Toyzz Shop olarak Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı aracılığıyla okutulan ihtiyaç sahibi çocukların eğitim masraflarına katkıda bulunduk. Bu tarz projelere 2018 yılında da devam etmeyi hedefliyoruz.

✔ Online alışveriş desek?

Toyzz Shop olarak oyuncak sektörünü 360 derece bakış açısıyla ele alıyoruz ve planlıyoruz. Ürünlerin çocukların ihtiyaçlarına ve sağlıklarına uygun şekilde geliştirilmesi, üretilmesi; vizyona girecek sinema filmleri, çocuk kanallarında yer alan çizgi filmler, youtube kanallarındaki gelişmeler ve özetle çocuklarla ilgili her yeniliği takip ederek, sektöre dinamizm getirecek öncü uygulamalar kazandırıyoruz. Dijital ve sosyal medya her sektörde önemli ancak bizim ve çocuklarımız için hayatlarının doğal bir parçası; zaten dijitale doğdular. Bu gerçekle sürekli online’a yatırım yapıyoruz, trendleri yakalıyoruz. Kısa süre önce www.toyzzshop.com internet sitemizi yeniledik. Ev konforunda alışverişi tercih edenler ve şehrinde henüz Toyzz Shop mağazası bulunmayan müşterilerimiz için www.toyzzshop.com 7 gün 24 saat hizmet veriyor.

Haberin Devamı