Bolu Bolu Emniyeti, yasak olan silahlarla ilgili işlem sayılarını açıkladı

Bolu Emniyeti, yasak olan silahlarla ilgili işlem sayılarını açıkladı

Paylaş
Bolu Emniyeti, yasak olan silahlarla ilgili işlem sayılarını açıkladı

Bolu Emniyeti, yasak olan silahlarla ilgili işlem sayılarını açıkladı

Murat KÜÇÜK/BOLU,(DHA)- BOLU Emniyet Müdürlüğü, 2019 yılının başından Ağustos ayının sonuna kadar bulundurulması yasak olan kesici, delici aletler ve ateşli silahlarla ilgili yapılan işlem sayılarını açıkladı.
Bolu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri 1 Ocak ile 30 Ağustos tarihleri arasında bulundurulması yasak olan kesici, delici alet ve ateşli silahlarla ilgili yaptıkları çalışmaları duyurdu. Bolu Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle:
"Düğün ve eğlencelerde havaya ateş ettiği tespit edilen 14 şahsa 'Genel Güvenliği Kasten Tehlikeye Sokma' suçundan adli işlem yapılmıştır. Taşınması ve bulundurulması yasak olan ateşli silah ve kesici delici aletleri taşıdığı-bulundurduğu tespit edilen 16 şahsa Ateşli Silahlar ve Bıçaklar Hakkında Kanun kapsamında adli işlem yapılmış, taşınması yasak olan yivsiz av tüfekleri ve kurusıkı tabanca taşıdığı tespit edilen 59 şahsa idari işlem yapılarak, toplam 62 bin 195 TL idari yaptırım uygulanmıştır. Yapılan adli işlemler kapsamında toplam çeşitli marka ve modelde 5 adet ruhsatsız tabanca, 20 adet av tüfeği, 58 adet kurusıkı tabanca, 21 adet kesici alet ele geçirilmiştir."

Haberin Devamı