Spor Bölükbaşı: İnşallah onlar gider

Bölükbaşı: İnşallah onlar gider

Paylaş
Bölükbaşı: İnşallah onlar gider

Bursaspor Kulüp Başkanı Recep Bölükbaşı, "Eskişehirspor ve Sivasspor UEFA Avrupa Ligi'ne gitmeyi hak etmişti ancak UEFA'dan men geldi. Kulüplerin CAS'a itirazları söz konusu. İnşallah CAS'tan onların lehine bir sonuç çıkar. Onların katılmasını gönlümden arzu ediyorum" dedi

Kulübün resmi sitesinde yer alan açıklamaya göre, Recep Bölükbaşı başkanlığındaki yönetim kurulu, ilk toplantısını Özlüce Tesisleri’nde gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

Bölükbaşı, toplantı sonrası açıklamasında, yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yaptıklarını kaydetti.

Kulüpte ikinci başkanlık görevini Hasan Gülayan’ın yapacağını dile getiren Bölükbaşı, genel sekreterin Nihat Sapan, idari asbaşkanın Nejat Çölek, mali asbaşkanın Kemal Kirevetözen, futbol şube sorumlusu ve teknik asbaşkanın İlyas Acar, federasyon temsilcisi ve dış ilişkilerden sorumlu asbaşkanın Ali Büyükkurt, altyapı ve amatör şubeler sorumlusunun Ali Turan, reklam pazarlama ve gelirlerden sorumlu asbaşkanın Nihat Akınoğlu, tesisler ve taraftar dernekleri sorumlusunun Enver Kumova, Bursastore sorumlusunun Sadettin Garip, Yeşil Bursa başkanının Mehmet Küçükyalçın, hukuk işlerinden sorumlusunun Alper Tunga Çevik ve futbol okulu ve katlı otopark sorumlusunun da Sezer Sezgin olduğunu açıkladı.
Birlik ve beraberliği yakaladıkları takdirde güzel işler yapacaklarını belirten Bölükbaşı, yönetim kurulundaki arkadaşlarına çok güvendiğini ifade ederek, onlara yeni görevlerinde başarı diledi.

Haberin Devamı

Transfer çalışmaları

Yoğun bir tempoda çalıştıklarını ve en hızlı şekilde karar alacaklarını aktaran Bölükbaşı, şu ana kadar Şenol Güneş ile beraber üç transfer yaptıklarını hatırlattı. Bundan sonra da iç ve dış transferlerin devam edeceğini dile getiren Bölükbaşı, yönetim kurulunda transfer komitesi oluşturduklarını belirterek, şunları kaydetti:

"Ben ve arkadaşlarım İlyas Acar, Hasan Gülayan ve Ali Turan transfer komitesinde görev yapacağız. Transferle ilgili çalışmaları yapıyoruz. Dış transferlerimizi yaptık ve yüzde 50’sini bitirdik. Yabancı oyuncularımız var. Gitmek isteyenler var. Yerli oyuncularımız var. Bunlarla ilgili Şenol Hoca ile görüşmüştük. Raporlarımızı aldık. Şampiyon kadrodan deneyimli arkadaşımız Adil Cenkçiler’i getirdik. Futbolcularımızın hepsi tatilde. Şener Özbayraklı bizim dönemimizde aldığımız bir futbolcu. Kendisini çok seviyorum. O da beni çok seviyor. En son Serdar Aziz’in düğününde konuştuk. Biz başarılı futbolcularımızın kulübümüzde kalmasını istiyoruz. Kendileriyle konuşacağız. Hocamız çarşamba günü gelecek. Kamp dönemi var. Ondan önce Avrupa Kupası kararı önemli. Bursaspor’da olması gereken işleyiş devam ediyor."

Haberin Devamı

"Kararın CAS’tan dönmesini arzu ediyorum"

UEFA’nın Eskişehirspor ve Sivasspor’a verdiği men cezasına da değinen Bölükbaşı, "Eskişehirspor ve Sivasspor UEFA Avrupa Ligi’ne gitmeyi hak etmişti ancak UEFA’dan men geldi. Kulüplerin CAS’a itirazları söz konusu. İnşallah CAS’tan onların lehine bir sonuç çıkar. Onların katılmasını gönlümden arzu ediyorum. Olması gereken de bu ama olmadı. UEFA Avrupa Ligi’ne gitme bize tevdi edilirse biz de ülkemizi Avrupa kupalarında daha önce olduğu gibi başarıyla temsil ederiz" açıklamasında bulundu.
Bursaspor taraftarının yönetimin yanında durmasını isteyen Bölükbaşı, "Bize güvensinler. Bizim ağzımızdan çıkmayan hiçbir şeye itibar etmesinler. Taraftarımızın desteği olmadan bir şey yapmamız mümkün değil. Onların desteği bizleri daha çok motive edecek. Bursaspor’un yanında tek vücut olalım" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı