Spor Boluspor Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Boluspor Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Paylaş
Boluspor Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası son 16 tur maçında bu akşam Galatasaray Boluspor'un konuğu oluyor. Mücadele kar yağışı nedeniyle bugüne ertelenmişti. Şimdi taraftarlar, "Boluspor Galatasaray maçı ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda?" diye soruyor

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda bu akşam Galatasaray, deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak. Süper Lig'e muhteşem bir başlangıç yapan Sarı-Kırmızılı ekip bu maçı da alıp yoluna emin adımlarla ilerlemek istiyor. Boluspor ise kendi evinde sürpriz peşinde...

Haberin Devamı

BOLUSPOR GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Boluspor Galatasaray maçı bu akşam 19.45'te Bolu Atatürk Stadyumu'nda oynanacak. Mücadeleyi Suat Aslanboğa yönetecek. Karşılaşma ATV'den canlı yayınlanacak.

TERİM'İN CEZASI DOLUYOR

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Boluspor karşılaşmasıyla cezasını tamamlayacak. Süper Lig’in ilk yarısında Fenerbahçe ile oynanan derbi mücadelesinin ardından 10 maç men cezası alan Terim, Boluspor maçının ardından yedek kulübesine dönecek. Fatih Terim, Göztepe deplasmanında takımının başında olacak.

GALATASARAY'DA 4 EKSİK

Galatasaray, Boluspor deplasmanına 4 oyuncusundan yoksun çıkacak. Sarı-kırmızılılarda uzun süreli sakatlığı bulunan Emre Akbaba ile Japonya Milli Takımı’yla Asya Kupası’nda bulunan Yuto Nagatomo Bolu deplasmanında forma giyemeyecek. Bu oyuncuların yanı sıra teknik heyet tarafından kadro dışı bırakılan Eren Derdiyok ve Serdar Aziz de kadroda yer almayacak. Karşılaşmanın rövanşı 29 Ocak Salı günü Türk Telekom Stadı’nda oynanacak.

Haberin Devamı