Magazin Bonomo'yu hayranları karşıladı

Bonomo'yu hayranları karşıladı

Paylaş
Bonomo'yu hayranları karşıladı

Bakü'de düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması'nda 'Love Me Back' adlı şarkıyla 112 puan alarak 7'nci olan Can Bonomo yurda döndü

Türk Hava Yolları’na ait bir uçakla Bakü’den İstanbul’a gelen Can Bonoma’yı Atatürk Havalimanı’nda hayranları yakın ilgi gösterdi. Hayranlarının fotoğraf çektirme isteklerini kırmayan Bonoma kendisine ait cdleri de imzaladı.

Basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Bonomo "Neticeye çok sevindik. Aylardır uğraşıyorduk bunun için. Güzeldi, sonuçta o kadar ülke arasından yedinci olarak çıkabilmek bizim gibi genç müzisyenler için başarıdır. Her şey beklediğimiz gibi geçti, çok büyük bir destek vardı arkamızda. Ne olursa olsun burada böyle karşılanacağımızı biliyorduk. Böyle insanları gülümseterek karşılanmaktan çok mutlu olduk.

Birkaç sürpriz oldu ama genel olarak favorilerimiz yüksek puan aldı. Böyle bir şeye nail olabilmek benim için çok büyük gurur ve onur verici bir şey. Bence çok iyi bir iş çıkardık ve elimizden gelenin en iyisi yaptık" dedi.

Öte yandan havalimanında Can Bonomo ile karşılaşan Atilla Dorsay ,Bonomo’yu tebrik ederek, "Şunu da belirtmek istiyorum. Yedincilik çok iyi bir ödül. Ayrıca Cannes Film Festivali’nde bizim kısa filmimiz en iyi uluslararası kısa film yarışması’nda "En İyi Kısa Film" ödülünü aldı. "Sessiz" adlı film... Bunu da bildirmek istiyorum, bu iki başarı birden sayılır" dedi.

İbrahim YILDIZ/İSTANBUL, (DHA)

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer7313","7313","201205","7313-6.jpg");