Ekonomi Bonus Card şerefine dev kampanya

Bonus Card şerefine dev kampanya

Paylaş
Bonus Card şerefine dev kampanya

Bonus Card'ın 10'uncu yaş gününde bir ilke imza atan Garanti Bankası, dün bütün araçları boğaz köprülerinden bedava geçirdi

Tüm İstanbullu yararlandı

Garanti Bankası, Bonus Card’ın 10’uncu yaş gününde Türkiye’de bir ilke imza attı. Bonus’un yaş günü olan 17 Nisan Cumartesi günü (dün) saat 00.00’dan 23.59’a kadar, Boğaziçi ve Fatih Sultan Mehmet Köprüleri’nden geçen araçlar, bayramlarda olduğu gibi ücret ödemedi.

Devlet haricinde ilk kez bir özel sektör firması tarafından yapılan bedava köprü geçişi uygulamasından, sadece Garanti Bankası Bonus Card sahipleri değil, tüm İstanbullular yararlandı.

2 milyarlık bonus dağıttı

Garanti Bankası’nın bu kampanyayı, Ulaştırma Bakanlığı’nın izniyle düzenlediğini söyleyen Garanti Ödeme Sistemleri Genel Müdürü Mehmet Sezgin, ‘bedavası en bol kredi kartı’ söylemiyle yola çıkan Bonus’un, düzenlediği kampanyalarla 10 yılda 2 milyar liranın üzerinde bonus kazandırdığını söyledi.

Sezgin, “Bonus’un 10’uncu yılı sebebiyle özel bir kampanya yapmak istedik. Bugüne kadar sadece devletin yaptığı bir işi, ilk kez biz gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

Yeni sürprizler de olacak

Mehmet Sezgin, “Doğum günümüzü bu özel kampanyayla önce İstanbullular ardından da yapacağımız sürprizlerle tüm Türkiye ile birlikte bayram havasında kutlayacağız” dedi.

Yetkililerden alınan bilgiye göre banka bu kampanya için Ulaştırma Bakanlığı’yla baştan pazarlık yapmadı. Ödemenin köprülerden geçen araç sayısının netleşmesinden sonra belirleneceğini söyleyen banka yetkilileri, köprülerden 400 bin aracın geçmesini beklediklerini söyledi.

Trink’i olan otobüs bedava

Köprülerden geçiş yapan araç sayısının 400 bin olarak hesaplanması halinde, bedava geçişlerin bankaya 1.5 milyona mal olması bekleniyor.

Dün, Bonus Trink kullanılan tüm kentlerdeki ulaşım da bedava yapıldı. Eskişehir’de belediye ve özel halk otobüsleri ile tramvaylar, Diyarbakır’da belediye ve özel halk otobüsleri, Samsun ve Ayvalık’ta özel halk otobüsleri, İstanbul’da Kabataş, Üsküdar, Beşiktaş hattındaki Dentur Tekneleri’ne binen Bonus Trink sahipleri para ödemedi.

Haberin Devamı