Bornova Bornova'da yaz spor kursları başlıyor

Bornova'da yaz spor kursları başlıyor

Paylaş
Bornova'da yaz spor kursları başlıyor

Bornova'da yaz spor kursları başlıyor

BORNOVA Belediyesi'nin yıl boyunca pek çok branşta ve yaş grubunda verdiği spor kursları yaz döneminde de devam edecek. 17 Haziran'da okulların yaz tatiline girmesi ile başlayacak olan eğitimler 10 farklı branşta verilecek.

Bornova Belediyesi yaz tatili yaklaşırken Bornovalı çocuklar ve gençler için spor okulları açıyor. Tatilin daha iyi değerlendirebilmesi için açılan spor okullarının yaz dönemi kayıtları başladı. 17 Haziran tarihinde başlayacak olan eğitimler 10 farklı branşta verilecek. Yüzme, basketbol, futbol, voleybol,hentbol, jimnastik, tekvando, step, aerobik ve pilates dallarında düzenlenen kurslar haftada 2 gün 1'er saat gerçekleşecek. Yaz boyunca 3 periyot şeklinde yapılacak olan ve eylül ayında sona erecek yüzme kurslarından 6-18 yaş arası Bornovalılar yararlanacak.

Yüzme kursları için Işıkkent Muhammet Yıldız Spor Tesisleri'nden kayıt yaptırılırken, diğer branşların kayıtları Bornova Şehir Stadı'nda bulunan kayıt ofisinden alınacak. Bornova Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen kurslarla ilgili bilgi almak isteyenler Bornova Belediyesi'nin '999 29 29' numaralı telefonundan yüzme için dahili 3105'i diğer branşlar için ise dahili '1826' ve '1828' numaralı telefonları arayabilecek.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı