Ekonomi Borusan, Bukoli'yi kapatma kararı aldı

Borusan, Bukoli'yi kapatma kararı aldı

Paylaş
Borusan, Bukoli'yi kapatma kararı aldı

Borusan, internet alışverişlerinde yaşanan teslimat sorunlarına çözüm sunmak için iki sene önce geliştirdiği Bukoli'yi kapatma kararı aldı

Borusan'ın hkapatma kararı aldığı Bukoli, Haziran sonu itibariyle faaliyetlerine son verecek. Geçtiğimiz günlerde sektörün en büyüklerinden Markafoni de Türkiye'deki faaliyetlerini sonlandırma kararı almıştı.

Habertürk'ten Eren Güler'in haberine göre; Bukoli adına iş ortaklarına gönderilen yazıda şirketin faaliyetlerine son verileceği duyuruldu.

2015 Nisan ayında faaliyetlerine başlayan Bukoli, kısa sürede hızlı bir şekilde büyümüştü. Şirket 5 yıl sonunda İstanbul’da 2 bin 500 teslimat noktasına ulaşmayı ve takip eden 1.5 yıl içerisinde de İzmir, Ankara, Bursa ve Antalya’ya hizmet götürmeyi hedefliyordu.

Bukoli'nin neden kapandığına dair henüz net bir bilgiye ulaşılamadı. Şirketin kısa süre içerisinde yazılı bir açıklama yapması bekleniyor.

MARKAFONİ DE KAPATMIŞTI


Öte yandan, Türkiye'de 2008 yılından beri hizmet veren moda ve alışveriş sitesi Markafoni de geçtiğimiz günlerde web sitelerinde yaptıkları duyuruyla Türkiye'deki operasyonlarını sonlandıracağını açıklamıştı.

Bir süredir üreticilerle sorunlar yaşadığı bilinen ve satılacağı yönünde dedikodular yapılan, Markofoni'nin sitesinde yer alan mesajda ise kapanma tarihi olarak 30 Haziran verildi. Bu tarihe kadar olan sevkiyatlar devam edecek ve standart işleyiş devam edecek.


Haberin Devamı