Türkiye (Son Dakika) Boşanma davası süren eşini bıçakladı, kayınvalidesini dövdü

Boşanma davası süren eşini bıçakladı, kayınvalidesini dövdü

Paylaş
Boşanma davası süren eşini bıçakladı, kayınvalidesini dövdü

Adana'da 35 yaşındaki Tamer Yiğit, boşanma davası devam eden, çocuklarının durumunu konuşmak için bir araya geldiği eşi 28 yaşındaki Fatma Yiğit'i bıçaklayıp, araya giren kayınvalidesi 67 yaşındaki Ayşe Aykılıç'ı dövdü

Merkez Seyhan İlçesi’nin Sümer Mahallesi’ndeki olay saat 16.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, ilk eşinden boşanan 1 çocuk annesi Fatma Yiğit, 7 yıl önce Tamer Yiğit ile ikinci evliliğini yaptı.

2 çocuk daha dünyaya getiren Fatma Yiğit ile Tamer Yiğit arasındaki şiddetli geçimsizlik artınca genç kadın çocuklarını alarak evini terk edip boşanma davası açtı.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer32116","32116","201506","32116-320528.jpg","1", "0","Eşini bıçakladı kayınvalidesini dövdü");

Boşanma davası süren eşi ile çocukların durumunu görüşmek isteyen Tamer Yiğit, genç kadının annesi ile birlikte yaşadığı evine gitti. İkili arasında çıkan tartışma kavgaya dönüşünce Tamer Yiğit, araya giren kayınvalidesi Ayşe Aykılıç’a yumruk attı. Yere düşen kadın başını betona vurup yaralandı, Tamer Yiğit, bu sırada Fatma Yiğit’i bıçakladı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulanslar yaralılardan Fatma Yiğit’i Numune Eğitim ve Araştırma, anne Ayşe Aykılıç’ı ise Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Genç kadının hayati tehlikesinin bulunduğu belirtilirken kaçan Tamer Yiğit, aranıyor.

Fatih KARAÇALI/ADANA, (DHA)

Haberin Devamı