Türkiye (Son Dakika) Boşanmak istiyordu, cesedi bulundu

Boşanmak istiyordu, cesedi bulundu

Paylaş
Boşanmak istiyordu, cesedi bulundu

Boşanmak istediği kocası tarafından öldürülen kadınlara bir yenisi de Tekirdağ'da eklendi

Tekirdağ'ın Saray ilçesinde, eşinden ayrı yaşayan ve kendisinden 2 gündür haber alınamayan 23 yaşındaki Leyla Aydın'ın bir inşaatta cesedi bulundu.
Polis, bir çocuk annesi Leyla Aydın'ın cinayet şüphelisi olarak 2 yıldır ayrı yaşadığı eşi Salih Aydın’ı arıyor.

Tekirdağ’ın Saray İlçesine bağlı Göçerler Köyü’nde oturan Salih Aydın ile 5 yıl önce evlenen Leyla Aydın, 2 yıl önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle 5 yaşındaki kızı Ezgi’yi eşinin yanında bıraktı ve ailesinin İstanbul Çatalca İlçesi’ne bağlı Binkılıç Köyü’nde yaşamaya başladı.

İki gün önce eşi Salih Aydın’ın ‘avukata gideceğiz’ diyerek çağırdığı Leyla Aydın otobüsle Tekirdağ’ın Saray İlçesi’ne geldi. Akşam saatlerine kadar kızından haber alamayan baba Metin Çöpbacak ise Çatalca'dan Saray'a gelerek polis ve jandarma ekiplerine haber verdi. Kayıp başvurusu üzerine yapılan aramalarda genç kadının izine rastlanmadı.

İlçedeki bir çok yerde arama yapan polis ekipleri, dün saat 22.30 sıralarında Ayaspaşa Mahallesi, İstanbul Caddesi'ndeki terk edilmiş inşaatta 4 kez bıçaklanarak öldürüldüğü tespit edilen genç kadının cesedini buldu.

EŞİ ORTADAN KAYBOLDU

Cumhuriyet Savcısı ve polisin yaptığı incelemenin ardından Leyla Aydın’ın cesedi Saray Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Leyla Aydın’ın ölü bulunduğu haberi üzerine İstanbul Çatalca İlçesi’ne bağlı Binkılıç Köyü’nde yaşayan ailesi de hastaneye koştu. Fabrika işçisi olan 25 yaşındaki eşi Salih Aydın ise ortadan kayboldu.

Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde ifade veren inşaat ustası baba Metin Çöpbacak kızının eşiyle 2 yıldır ayrı yaşadığını söyledi. Kızı Leyla Aydın’ın 2 gün önce otobüsle eşi Salih Aydın ile görüşmek için Saray’a geldiğini anlatan Çöpbacak, “Kızım otobüsle Saray’a geldi. Eşinden boşanmak için onunla görüşecekti. Kendisinden haber alamadığımız için polise haber verdik, daha sonrada ölüsü bulundu” dedi.

ORMANDA BIÇAKLA TEHDİT ETMİŞ

Öldürülen Leyla Aydın’ın yakınları ise polise, genç kadının daha önce de eşi tarafından bıçakla tehdit edildiğini anlattı. Leyla Aydın’ın ölü bulunmasının ardından ortadan kaybolan Salih Aydın, polis ekiplerince ‘cinayet şüphelisi’ olarak arandığı öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Şaban KARDEŞ- Şenol AKSOY/SARAY (Tekirdağ), (DHA)

Haberin Devamı