Spor Bosna-Hersekli yetkililer Fatih Terim'le görüştü

Bosna-Hersekli yetkililer Fatih Terim'le görüştü

Paylaş
Bosna-Hersekli yetkililer Fatih Terim'le görüştü

Bosna-Hersek yetkilileri Milli Takım ile ilgili olarak Fatih Terim ile görüşmek için Türkiye'de. Yeniköy / Gazebo'da bir görüşme yapıldı

Bosna Hersek Milli Takım yöneticileri, uzun süredir Galatasaray'da Igor Tudor'un yerine geçeceği konuşulan teknik direktör Fatih Terim ile görüştü

Bir dönem Galatasaray'da da forma giyen Bosna Hersekli eski futbolcu Tarık Hodzic'in aracılığıyla ayarlanan görüşmede, Bosna Hersek Futbol Federasyonu heyetindeki Zvjezdan Misimovic ve Sead Kajtaz da yer aldı.

Yapılan toplantı sonrasında Tarık Hodziç ve Fatih Terim basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İşte Tarık Hodziç'in açıklamları:

"Biz de düşüneceğiz, hoca da düşünecek. Biz de iyi kadro var ama hoca yok. Biz çok istiyoruz, bütün Bosna da istiyoruz. Biz hocayı çok seviyoruz."

Fatih Terim de görüşme sonrasında şu açıklamaları yaptı:

Bosna Hersekli dostlarımızla bir yemek yedik. Futbol konuştuk. Onları da burada görmekten çok mutluyuz. Tarık benim yakın arkadaşım. Önümüzdeki günlerde ne olacağını hep birlikte göreceğiz. Şimdilik bir anlaşma yok, olursa haber veririm.

TERİM'İ İSTEDİKLERİNİ BEYAN ETMİŞLERDİ


Hodzic, konuyla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, Terim'e milli takımın isteğini ilettiğini ve görüşme gerçekleştirmeleri gerektiğini söylediğini aktararak, Terim'in Bosna Hersek Milli Takımı için çalışmasının ihtimal dahilinde olduğunu bildirmişti.

Bosna Hersek, daha önce bir dönem Kayserispor'u da çalıştıran Hırvat teknik adam Robert Prosinecki'ye de teklif götürmüştü.

Bosna Hersek, 2018 FIFA Dünya Kupası'na katılamamasının ardından Bazdarevic ile yollarını ayırmıştı. (ASpor)

İşte görüşme öncesinden görüntüler:

Haberin Devamı