Magazin Boykot kararı alan Yılmaz Erdoğan: Biz kararlıyız

Boykot kararı alan Yılmaz Erdoğan: Biz kararlıyız

Paylaş
Boykot kararı alan Yılmaz Erdoğan: Biz kararlıyız

Son filmi Organize İşler 2: Sazan Sarmalı'nı vizyona sokmaktan vazgeçen Yılmaz Erdoğan, sinema işletmeleriyle yaşanan sorun çözülmediği takdirde geri adım atmayacağını açıkladı. Erdoğan, "Eskiden 'Filmimiz tüm sinemalarda' diyorduk. Anlaşma sağlayamazsak, anlaşma sağladıklarımızın ismini söyleyerek 'Filmimiz sadece bu sinemalarda' deriz" ifadelerini kullandı

Organize İşler 2: Sazan Sarmalı'nı vizyona sokmaktan vazgeçerek boykot kararı alan Yılmaz Erdoğan, geri adım atmayı düşünmediğini açıkladı.

Haberin Devamı

Önceki gün İstinye Park'ta habercilerin konuyla ilgili sorularını yanıtlayan Erdoğan şöyle konuştu: ''Biz kararlıyız, Türk sinemasını bir şekilde kurtarmak zorundayız. Görüşmelerimiz devam ediyor. Bir mutabakat metni hazırladık, film dağıtım ve sinema işletmeleri ile toplantılar yapıyoruz. Bizi anlayan ve hak veren firmalar var, tam tersi anlaşmaya yanaşmayan firmalar da var."

"Yakın zamanda bu iş bir sonuca bağlanacak. Bizimle olanlar ile yolumuza devam ederiz. Eskiden 'Filmimiz tüm sinemalarda ' diyorduk. Anlaşma sağlayamazsak, anlaşma sağladıklarımızın ismini söyleyerek 'Filmimiz sadece bu sinemalarda' deriz"

Yılmaz Erdoğan, muhabirlerin Cem Yılmaz ve Şahan Gökbakar 'ın da bu konuda kararlı göründüğünü hatırlatması üzerine ' 'Tabii ki, çünkü bu sadece benim sorunum değil, Türk sinemasının sorunu. Türk sinemasını kurtarmak isteyen herkes bize katılıyor '' dedi.

Haberin Devamı

NE OLMUŞTU?

Yılmaz Erdoğan'ın merakla beklenen filmi Organize İşler 2: Sazan Sarmalı'nın vizyon tarihinin; film yapımcılarıyla salon işletmecilerinin anlaşmazlığı yüzünden ertelendi.

Haklarının verilmediğini, promosyonlarla bilet fiyatlarının sürekli yükseltildiğini savunan film yapımcıları boykot kararı almıştı.