Magazin Böyle olur ikon düğünü

Böyle olur ikon düğünü

Paylaş
Böyle olur ikon düğünü

Stil ikonu Kate Moss'un önümüzdeki cuma günkü düğününe ait detaylar basına sızdı. Moss'un 500 bin sterlin harcadığı şatafatlı düğünü tam üç gün üç gece sürecek


KIZI NEDİMESİ
Moss'un kızı Lila, annesinin nedimesi olacak. Güzel mankene, düğünde yakın arkadaşlarının ve akrabalarının küçük kızları eşlik edecek.

Haberin Devamı

DÜĞÜN KENDİ EVİNDE
Kate Moss ve Jamie Hince'in 300 kişiyi davet ettikleri düğünleri Moss'un Cotsworth'daki 2 milyon sterlinlik malikanesinde yapılacak. Üç gün sürecek olan düğünün yemekleri Paris Ritz otelinden gelen bir ekip tarafından hazırlanacak.

ŞÖHRETLER SAHNEDE
Moss'un düğününde Snoop Dogg sahne alacak isimlerden sadece biri... The Gossip, Libertines isimli gruplar ve rock efsanesi Iggy Pop da düğünde sahne alacak!

GELİNLİK GALLIANO'DAN
Dior'un eski tasarımcısı John Galliano'nun başı ırkçılık davasıyla belada olsa da en yakın arkadaşlarından biri olan Kate Moss'un gelinliğini tasarlamayı ihmal etmedi. Gelinlik için 1920'li yıllardan ilham alındı.

ÜNLÜLER DÜĞÜNDE BULUŞACAK
Moss'un yakın arkadaşları Naomi Campbell, Stella McCartney ve Sadie Frost düğüne gelecekler arasında. Düğüne moda dünyasından pek çok isim davetli.

Haberin Devamı