Spor Böyle prim görülmedi!

Böyle prim görülmedi!

Paylaş
Böyle prim görülmedi!

Sarı-Kırmızılılar'ı ateşleyen önemli bir faktör de yönetimin yaptığı büyük jestti

Aysal ve ekibi, iç saha galibiyetlerinde verilen 200 bin dolarlık primi, UEFA tarafından verilen 1 milyon Euro'ya yükseltti

Real Madrid ve Galatasaray’ın bulunduğu zorlu gruptan çıkmak isteyen Galatasaray’da, iç sahada oynanacak Kopenhag karşılaşması büyük önem taşıyordu. Durumun farkında olan yönetim başkan Ünal Aysal’ın talimatıyla düğmeye bastı. İç sahada kazanılan galibiyetlerde 200 bin Dolar primle oynayan Sarı-Kırmızılı futbolculara görülmemiş bir zam yapıldı. UEFA tarafından verilen 1 milyon Euro’luk galibiyet primi karşılaşma öncesi yönetim kurulu kararıyla oyunculara vaadedildi. Hâl böyle olunca zafere koyulan büyük prim Sarı-Kırmızılı futbolcularda adeta doping etkisi yarattı. Taraftarın müthiş desteğini arkasına alan Galatasaray’ın yıldızları rakibin fişini daha ilk yarıda çekti.

45 DAKİKADA İŞ BİTTİ

İlk 45 dakikada 3-0 öne geçerek yönetimin verdiği primi almayı hak eden Sarı-Kırmızılılar, bir anlamda soyunma odasına 1 milyon Euro kazançla girdi! Durumdan son derece memnun olan yönetimin dünkü karşılaşmada olduğu gibi Kopenhag’daki rövanş randevusunda da takımı yüklü bir primle motive etmeyi planladığı öğrenildi.

Haberin Devamı