Gündem Böyle protesto görülmedi!

Böyle protesto görülmedi!

Paylaş
Böyle protesto görülmedi!

Zonguldak'ta Alaplı Belediyesporlu futbolcular, paralarını ödemeyen yönetimi protesto etmek için başlama vuruşuyla birlikte 1 dakika boyunca topa dokunmadı

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Ereğli Belediyespor, dün Beyçayır Stadı'nda Alaplı Belediyespor'u konuk etti. Karşılaşma Alaplı Belediyespor'un vuruşuyla başladı.

Takım kaptanı Emrah Toraman, santranın ardından topu Ereğli Belediyespor'un kalecisine gönderirken, futbolcular bulundukları yerde durarak topa müdahale etmedi.

Futbolcular, taraftarların şaşkın bakışları arasında yaklaşık 1 dakika boyunca hareketsiz dururken, rakip takım futbolcuları da kendi aralarında top çevirerek rakip kaleye atak yapmadı.

Alaplı Belediyesporlu futbolcuların 1 dakika sonra eylemlerini bitirmesiyle maç normale döndü ve Ereğli Belediyespor sahadan 5-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Karşılaşma sonunda gazetecilerin sorularını cevaplayan Alaplı Belediyespor Teknik Direktörü Cengiz Doğan, "Futbol adına acı ve ızdırap içindeyiz. Bu da çok acıklı bir durum" demekle yetindi.

Ereğli Belediyespor Teknik Direktörü Volkan Yayın ise, "Alaplı Belediyesporlu futbolcuların bir protestosuydu. 1 dakika boyunca biz de onları kırmadan müdahale etmedik" dedi.

Karşılaşmayı izleyen Alaplı Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Eren, futbolcuların protestosu hakkında yorum yapmadı. Gazetecilere konuşmak istemeyen futbolcuların, uzun süredir paralarını alamadıkları için bu eylemi yaptıkları belirtildi.

Sertan AYDEMİR/EREĞLİ (DHA)