Kültür - Sanat Bozcadada’da Sinema Dersleri
Paylaş
Bozcadada’da Sinema Dersleri

TED Konuşmaları’nın samimiyeti ve uzun soluklu paylaşım imkanını Türkiye’ye taşıyan Curious Community’nin Haziran’da düzenlenecek Sinema Dersleri’nin konukları Meltem Cumbul ve Yeşim Ustaoğlu olacak

16-18 Haziran tarihleri arasında Pavli Bozcaada’da yapılacak derslerde Meltem Cumbul, Eric Morris Sistemi Oyunculuk Atölyesi düzenlerken Yeşim Ustaoğlu da bir gün boyunca sürecek özel bir masterclass verecek.

Bu yıl ikincisi düzenlenecek Curious Community, yaz boyunca sinemadan güncel sanata, tiyatrodan dansa, farklı disiplinlerden profesyonelleri bir araya getirmeye devam ediyor. Pavli Bozcadada’da gerçekleşecek Curious Community’nin Haziran programında ise oyuncu Meltem Cumbul ve yönetmen Yeşim Ustaoğlu atölyeleri oyunculuğa ve yönetmenliğe meraklı katılımcıları bekliyor.

Sinema Dersleri, 15-18 Haziran tarihleri arasında Bozcaada’lı sanatseverlerin yeni buluşma merkezi Pavli’de yapılacak. Türkiye sinemasının en iyi oyuncularından ve Eric Morris Sistemi’nin Türkiye’deki tek temsilcisi olan Meltem Cumbul, Eric Morris Sistemi Atölyesi ile 3 gün boyunca katılımcılara oyunculuğun derinliklerine inme fırsatı sağlarken; geçtiğimiz yılın en çok konuşulan yapımlarından “Tereddüt” ile ulusal ve uluslararası pek çok ödül toplamış auteur Yeşim Ustaoğlu da bir gün boyunca Curious Community’e özel bir masterclass verecek.

Meltem Cumbul’un 16-18 Haziran, Yeşim Ustaoğlu’nun ise 17 Haziran tarihlerinde gerçekleşecek atölyeleri, oyuncu ve yönetmen-yapımcı olmak isteyen sinemaseverler için bulunmaz bir fırsat olacak.

Haberin Devamı