Bozoyuk Bozüyük'te, engelli gençler pasta yaptı

Bozüyük'te, engelli gençler pasta yaptı

Paylaş
Bozüyük'te, engelli gençler pasta yaptı

Bozüyük'te, engelli gençler pasta yaptı

Cafer ELMAS/BOZÜYÜK(Bilecik),(DHA)- BİLECİK'in Bozüyük ilçesinde Güneşspor Kulübü kadın kolları üyeleri zihinsel ve fiziksel engelli gençler ile birlikte pasta yaptı.
Bozüyük Güneşspor Kulübü Kadın Kolları üyeleri, Bozüyük Engelliler Derneği aracılığıyla yaptıkları organizasyonla 7 engelli genci, ailelerinin izniyle 4 Eylül Mahallesi'ndeki pasta imalathanesinde buluşturdu. İmalathanede istedikleri çeşit pastayı yapma imkanı bulan gençler gönüllerince eğlendi. Güneşspor Kulübü Kadın Kolları Başkanı Kısmet Sağlam, engelli bireylerle eğlenceli bir organizasyon yapmak istediklerini belirterek, "Daha önce tek başlarına yapamadıkları pastaları yapma fırsatı sunduk. Diledikleri biçimde ve şekilde yaş pasta yapmalarını sağladık. Yaptıkları pastaları, birazdan bizlere ve ailelerine ikram edecekler. Onların elinden pasta yiyeceğiz. dedi.
Pasta hazırlayan gençlerden Doğukan Tepe, "Burada çok eğleniyoruz. Kendi istediğimiz pastayı yapıyoruz, hoca da bize destek oluyor" dedi. Elif Karayılan "Pasta yapmak kolay görünüyordu ama zormuş. Çok güzel bir etkinlik oldu, hepimiz eğlendik. Ben çok mutlu oldum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hep birlikte engelleri aşabiliriz diye düşünüyorum. Eğer isterse engelliler her şeyi yapabilir, bu bir sorun değil" diye konuştu.

Haberin Devamı