Magazin 'Bridgerton'un özel sahneleri yetişkin sitelerine düştü!

'Bridgerton'un özel sahneleri yetişkin sitelerine düştü!

Paylaş
'Bridgerton'un özel sahneleri yetişkin sitelerine düştü!

Yılın en çok konuşulan dizilerinden 'Bridgerton'un oyuncuları da yapımcıları da şokta. Çok okunan ünlü bir roman serisinden uyarlanan dizinin özel sahneleri yetişkin sitelerine düştü.

İngiliz basınında yer alan haberlere göre özel bir dijital TV kanalında yayınlanan 'Bridgerton' adlı dizinin özel sahneleri bazı internet korsanları tarafından yetişkin sitelerine sızdırıldı ve oralarda yayınlanmaya başlandı.

Haberin Devamı

Oyuncular şoke oldu

Dizinin yayıncısı olan şirketin kararlı bir şekilde bu korsanları bulmaya çalıştığı belirtildi. Dizinin önemli rollerini üstlenen ve senaryo gereği bu tür sahnelerde kamera karşısına geçen Phoebe Dynevor, Regé-Jean Page, Sabrina Bartlett ve Jonathan Bailey'in ise bu olup bitenler karşısında dehşete kapıldığı belirtildi.

Yüzbinlerce kişi tarafından izlendi

Bilgisayar korsanları tarafından yetişkin sitelerine sızdırılan bu sahnelerin yüzbinlerce kişi tarafından izlendiği ortaya çıktı. Yayıncı şirketin girişimiyle bu sahnelerin izlenmesi askıya alındı ve yasal işlemler başlatıldı.

Karakterlerin içsel yolculuğunu yansıtma açısından önemliydi

Dizinin baş kadın karakterini canlandıran 25 yaşındaki oyuncu Phoebe Dynevor bir röportajında, konuşulan bu sahnelerin senaryoda yer almasının karakterlerin içsel yolculuğunu yansıtması açısından önemli olduğunu söylemişti.

Haberin Devamı

Ünlü seriden uyarlandı

Bir dönem dizisi olan Bridgerton, Julia Quinn'in kaleme aldığı sekiz romanlık seriden uyarlandı. Eser, 1813 ile 1827 yılları arasındaki bir döneme odaklanıyor. Eserin kahramanları ise Bridgerton ailesinin çocukları.

Çok sayıda dile çevrildi

Julia Quinn, 1970 doğumlu ABD'li yazar. Genellikle tarihi atmosferde geçen romantik romanlarıyla tanınıyor. Bridgerton ise Quinn'in en çok bilinen ve çok sayıda dile çevrilen en ünlü serisi.