Futbol Brugge, Dirar transferinden vazgeçti!
Paylaş
Brugge, Dirar transferinden vazgeçti!

Fenerbahçe’de kadro dışı bırakılmasının ardından affedilen Nabil Dirar’ı transfer edeceği belirtilen Belçika’nın Brugge ekibinin bu transferden vazgeçtiği belirtildi.

Bir süredir Nabil Dirar’ı kadrosuna katacağı belirtilen Brugge kulübünün bu transferden vazgeçtiği ortaya çıktı. Sarı-Lacivertli ekipte son aylarını kadro dışı kalarak geçiren Faslı futbolcuyla ilgilenen Belçika ekibinin transferi rafa kaldırdığı belirtildi.

Haberin Devamı

Nabil Dirar’ın Brugge takımına transfer olması ‘büyük sürpriz olur’ şeklinde yorumlanırken, böyle bir transfer ihtimalinin artık hemen hemen ortadan kalktığı savunuldu. Dirar’ın oynadığı sağ bek mevkisinde alternatifleri olan takımın, bu bölge için takım içinden çözüm bulacağı ve transferdeki enerjisini başka alanları kaydıracağı bilgisi verildi.

Fenerbahçe ile 2020’ye kadar sözleşmesi bulunan futbolcunun maaşının yüksek olması ve bonservis ödenmesi gerekliliği de diğer faktörler olarak ele alındı. Faslı futbolcu son olarak Aatıf ile birlikte affedilmiş, Fenerbahçe’den yapılan açıklamada teknik kadrodan gelen talep doğrultusunda bu yönde bir karar alındığı belirtilmişti. Brugge’ün transferden vazgeçmesinin, bu af kararı üzerine gelmesi dikkat çekti.

Haberin Devamı

Skorer