Spor Bruma: Portekiz şampiyonluğu hak etti

Bruma: Portekiz şampiyonluğu hak etti

Paylaş
Bruma: Portekiz şampiyonluğu hak etti

Galatasaraylı futbolcu Armindo Bruma, 2016 Avrupa Şampiyonası’nda mutlu sona ulaşan ülkesi Portekiz’in kupayı hak ettiğini söyledi.

Galatasaray'ın İsviçre’nin Gwatt bölgesinde yaptığı kampta GSTV’ye açıklamada bulunan genç futbolcu Bruma, Portekiz’in önemli bir başarıya imza attığını dile getirerek, "Portekiz bunu hak etti. Ben ve bütün Portekizliler bu şampiyonlukla gurur duyuyoruz. Artık bu başarının üstüne koymak, bu başarıyı devam ettirmemiz lazım." dedi.

Portekiz’in yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo’nun Fransa ile yapılan final maçında sakatlanmasına üzüldüğünü belirten Bruma, "O spektaküler ve mükemmel bir oyuncu. Önemli işler yapıyor. Ülkemize gurur veriyor. Fransa maçında sakatlanmasına üzüldüm. Umarım kısa zamanda hem Real Madrid hem de Portekiz için iyi işler çıkarmaya devam eder." diye konuştu.

Galatasaray’da iyi bir performans sergilemek istediğini anlatan Portekizli futbolcu, "Önce kulüp takımında iyi işler yapmanız lazım. Ben de takımımda önemli işler yapıp milli takıma seçilmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

Sarı-kırmızılı takımın İsviçre’de iyi bir ortamda kamp yaptığını aktaran Bruma, "Yeni hocamızın özellikle gençlere çok faydası oluyor. Önemli başarılar geleceğini düşünüyorum." şeklinde görüş belirtti.

Armindo Bruma, geçen sezon kiralık oynadığı Real Sociedad’da gelişme kaydettiğini vurgulayarak, "İlk baştaki Bruma ile şimdiki Bruma arasında fark var. İspanya’ya gidip La Liga’da gelişme kaydeden bir Bruma var. Şimdi geri döndüm. Daha iyi bir Bruma ile Galatasaray taraftarının karşısındayım." değerlendirmesinde bulundu.

AA

Haberin Devamı