Merkez BTSO Başkanından Bursaspor'a destek açıklaması

BTSO Başkanından Bursaspor'a destek açıklaması

Paylaş
BTSO Başkanından Bursaspor'a destek açıklaması

BTSO Başkanından Bursaspor'a destek açıklaması

Gürkan DURAL/BURSA,(DHA)-BURSA Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, Bursaspor’a Destek Gecesi programının iptal edilmesinin ardından bazı menfaat gruplarınca Bursa iş dünyasına karşı sosyal medyada bir karalama ve yıpratma kampanyası oluşturulmaya çalışıldığını söyledi.
Bursaspor Kulübü'nün 27 Aralık’ta düzenleneceği duyurulan destek gecesi iptalinin ardından Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay’dan ilk açıklama geldi. Bursaspor’un son dönemde yaşadığı zorlukların herkesi çok üzdüğünü kaydeden Başkan Burkay, Bursa şehrinin ve Bursaspor’un büyük taraftarının bunu kesinlikle hak etmediğini vurguladı. Bursaspor’un içerisinde bulunduğu tabloya sebep olan kimi odakların ve bazı menfaat gruplarının Bursaspor’u düştüğü durumdan kurtarmaya odaklanma yerine, kişisel menfaat hesapları peşine düştüklerini esefle takip ettiklerini belirten Başkan Burkay, Bursasporlu taraftarlara şöyle seslendi:
“Şahsımı ve Bursa iş dünyasını yıpratmak için yayılmak istenen yanlış bilgilere itibar ederek sergilenmek istenen senaryoya destek verilmemeli. Bizler Bursa iş dünyası olarak kulübümüzün ve takımımızın her zaman yanında olduk, olmayı da sürdüreceğiz. Bursaspor’umuzu yönetim zaafiyetinden, proje kısırlığından, güven sorunundan ve ekonomik darboğazdan kurtarmak üzere gereğini yapacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. 4 Ocak 2020, Cuma günü detaylarını kamuoyu ile paylaşacağımız ‘Yeniden Büyük Bursaspor’ hareketimiz ile Bursaspor’umuzu layık olduğu yere birlikte getireceğiz.”

(FOTOĞRAFLI)

Haberin Devamı