Merkez BTSO iftar sofraları 60 bin Bursalı'yı ağırladı

BTSO iftar sofraları 60 bin Bursalı'yı ağırladı

Paylaş
BTSO iftar sofraları 60 bin Bursalı'yı ağırladı

BTSO iftar sofraları 60 bin Bursalı'yı ağırladı

Cansel ORUÇ/BURSA,(DHA)-BURSA Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) tarafından 2013 yılından bu yana her Ramazan ayında düzenlenen iftar sofralarında bu yıl da 60 bin Bursalı vatandaş birlik ve beraberlik içinde iftar yapmanın manevi hazzını yaşadı.

BTSO, bu yıl da şehrin iki ayrı bölgesine kurduğu iftar sofralarında Bursalıları bir araya getirmeye devam etti. Ramazan ayı boyunca Yıldırım Bayrak Alanı ve Osmangazi Pınarbaşı Meydanı'nda kurulan iftar sofralarında her gün iki bin kişi birlikte oruçlarını açtı. Hayırsever iş insanları ve kurumların destekleriyle düzenlenen iftar sofraları, Bursa'da Ramazan ayının manevi ikliminin paylaşılmasına vesile oldu.

"GELENEK DEVAM ETTİ"

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, 2013 yılında başlattıkları iftar sofraları geleneğini bu yıl da devam ettirdiklerini söyledi. 'Ramazan'da Birlikte Olalım' temasıyla düzenlenen iftar sofralarında bugüne kadar 450 binden fazla Bursalıyı aynı sofrada bir araya getirdiklerini kaydeden Başkan Burkay, "İftar sofralarımız yedi yıldan bu yana Bursalılara Ramazan ayının birlikteliğini ve bereketini yaşatıyor. İftar sofralarımıza katılan tüm vatandaşlarımıza ve katıkıda bulunan tüm hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Önümüzdeki yıllarda da inşallah bu sofralarda buluşmaya devam edeceğiz." dedi.

BAYRAM TEBRİĞİ

Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının yoğun şekilde yaşandığı bir Ramazan ayını daha tamamladıklarını ifade eden Başkan Burkay, "Sabır, ibadet, rahmet ve bereket ayı olan Ramazan ayının İslam alemine hediyesi olan Ramazan Bayramı'na kavuştuk. Bu ayda oluşan sevgi, birlik ve dayanışma ikliminin yılın tüm aylarına da yayılması temennisiyle, başta İslam alemi olmak üzere, üyelerimizin ve tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı'nı gönülden kutluyorum.'' diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı