Türkiye (Son Dakika) Bu acıya yürek dayanmaz

Bu acıya yürek dayanmaz

Paylaş
Bu acıya yürek dayanmaz

Bursa'da ailesinin 7 yıllık evlat hasretinin ardından dünyaya gelen 1.5 yaşındaki küçük Zeynep, yatak odasının penceresinden düşerek hayatını kaybetti. Acı haberle yıkılan 5 aylık hamile olan annenin kızını yetiştirmek için öğretmenliği bıraktığı ortaya çıktı

Olay, 3 Ağustos’ta merkez Osmangazi ilçesi Çirişhane Mahallesi Orhan Sokağı üzerindeki bir evin ikinci katında meydana geldi. 7 yıllık evlat hasretin ardından dünyaya gelen 1.5 yaşındaki Zeynep Merve Haksever, annesi Özge Haksever’in süt pişirdiği esnada yatak odasının penceresinden düştü.

Haberin Devamı

Ağır yaralı olarak Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılan küçük Zeynep, günlerdir süren ölüm kalım savaşına yenik düştü.

Savcılık olayla alakalı soruşturma başlattı. Küçük Zeynep’in cesedi yapılan klasik otopsinin ardından ailesine teslim edildi. Şoför olarak görev yapan baba ve ikinci çocuğuna 5 aylık hamile olduğu öğrenilen anne Özge Haksever, acı haberle yıkıldı.

Öğretmen annenin yıllar süren evlat hasretinin ardından kavuştuğu kızı Zeynep için işini bıraktığı belirtildi.

Çiftehavuzlar Camii’nde öğleyin kılınan cenaze namazının ardından küçük Zeynep, gözyaşları içinde Hamitler Mezarlığı’na defnedildi.

İHA