Magazin Bu akşam Bir Zamanlar Çukurova var mı? Fragman yayınlandı mı?

Bu akşam Bir Zamanlar Çukurova var mı? Fragman yayınlandı mı?

Paylaş
Bu akşam Bir Zamanlar Çukurova var mı? Fragman yayınlandı mı?

Perşembe günleri yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisi geçen hafta ekrana gelmedi. Projenin sıkı takipçileri bugün yayın günü olan dizinin yayınlanıp yayınlanmayacağını araştırıyor. İşte detaylar...

Bi Zamanlar Çukurova'nın normalde bugün yayın günü... Geçen hafta yeni bölümü ekrana gelmeyen dizinin bu hafta yayınlanıp yayınlanmayacağı yüz binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Henüz 17. bölüm fragmanı yayınlanmayan dizinin yeni bölümü de bu akşam ekranlarda olmayacak. Peki dizi ne zaman ekrana gelecek?

Haberin Devamı

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

TRT dışındaki kanallar, reklam sıkıntısı nedeniyle ortak bir karar alarak Ocak ayının ilk üç haftası dizi yayınlamama kararı aldı. Bu süreç ele alındığında Bir Zamanlar Çukurova'nın yeni bölümünün 24 Ocak Perşembe günü yayınlanması bekleniyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Çukurova'da kartlar yeniden karılıyor! Yılmaz'ın kendi elleriyle kurduğu Sanayi Odası'nın Başkanı kim olacak? Kuşaklardır Adanalı olan Demir Yaman mı yoksa İstanbul'dan gelen Yılmaz mı? Züleyha yeni arabasıyla İstanbul'a mı kaçıyor? Demir kendi elleriyle kendi kuyusunu mu kazıyor? Züleyha'ya aldığı, konağın dilinden düşmeyen araba, Züleyha'nın kaçış planının bir parçası mı olacak? Sırlar bir bir ortaya çıkıyor, yer yerinden oynuyor. Kendi kafasına göre iş yapan Gaffur, bunun bedelini nasıl ödeyecek? Uhuletle ve suhuletle, Yamanların Demir'ini bitirme operasyonlarına devam eden Fekeli ve Yılmaz'ın sıradaki planları ne? Yeni karşılaşmalar, yine Çukurova'da olayların fitilini ateşleyecek.

Haberin Devamı