Spor Bu Arsenal çok farklı: 3-0

Bu Arsenal çok farklı: 3-0

Paylaş
Bu Arsenal çok farklı: 3-0

İngiltere Community Shield Kupası'nda, Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Arsenal, lig şampiyonu Manchester City'yi 3-0 mağlup etti ve kupayı müzesine götürdü. Topçular'ın gollerini Cazorla, Ramsey, Giroud kaydetti

İngiltere Premier Ligi şampiyonu Manchester City ile Federasyon Kupası şampiyonu Arsenal, İngiltere Community Shield Kupası'nda karşılaştı. Maça Arsenal etkili başladı ve 21. dakikada Santi Cazorla'nın attığı golle 1-0 öne geçti. Maçın ilk yarısının son dakikalarına doğru, dakika 42'de Aaron Ramsey sahneye çıktı ve takımını 2-0'lık üstünlüğe taşıdı. İlk yarı bu skorla sona erdi.

Haberin Devamı

İkinci yarıya da Arsenal etkili başladı. Manchester City, topla daha az oynayan taraf oldu. Dakikalar 61'i gösterdiğinde Olivier Giroud, Topçular'ın 3. golünü Manchester City ağlarına gönderdi: 3-0. Arsenal'in Barcelona'dan transferi Alexis Sanchez, ilk 11'deki yerini aldı. Maçın geriye kalan dakikalarında gol olmadı ve Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi play off turundaki rakibi Arsenal, Community Shield'de Manchester City'yi yenerek kupanın sahibi oldu: 3-0.